Nyúlmáj almával

Finom ebéd vagy vacsora. Köretként rizst adunk hozzá és finom töltött almát áfonya lekvárral.
recept,recept fotó,nyúlmáj,Nyúlhús
Nyúlhús
kategóriak
Nyúlhús ›Hozzávalók
Hozzávalók
Vajas rizs recept | 0 ?? | kcal | |
alma | 2 183 | darab kcal | |
fekete bors, őrölt | 1 17 | teáskanál kcal | |
finomliszt | 60 209 | gramm kcal | |
hagyma | 200 88 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 3 405 | evőkanál kcal | |
nyúlmáj | 500 750 | gramm kcal | |
nádcukor | 0 ?? | kcal | |
víz | 500 0 | milliliter kcal | |
áfonya dzsem | 0 ?? | kcal |
Recept


3.
...és egy sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük el őket.

4.
30 percig 180°C fokon sütjük.



7.
A májat a lisztben megforgatjuk.

8.
hagyma 200 gramm • napraforgó olaj 3 evőkanál
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.

9.
A pirított hagymára rá tesszük a májat...

10.
...és sütjük.


12.
A májat kiszedjük a léből.


14.
A májat vissza rakjuk a sütőedénybe és leöntjük az elkészített lével. Felforraljuk és máris tálalhatjuk.


Jó étvágyat!