Nyúlmáj almával
Finom ebéd vagy vacsora. Köretként rizst adunk hozzá és finom töltött almát áfonya lekvárral.
recept,recept fotó,nyúlmáj,Nyúlhús
Nyúlhús
kategóriak
Nyúlhús ›
Hozzávalók
Hozzávalók
Vajas rizs recept | - | ||
alma | 2 | darab | |
fekete bors, őrölt | 1 | teáskanál | |
finomliszt | 60 | gramm | |
hagyma | 200 | gramm | |
napraforgó olaj | 3 | evőkanál | |
nyúlmáj | 500 | gramm | |
nádcukor | - | ||
víz | 500 | milliliter | |
áfonya dzsem | - |
Recept
3.
...és egy sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük el őket.
4.
30 percig 180°C fokon sütjük.
7.
A májat a lisztben megforgatjuk.
8.
hagyma 200 gramm • napraforgó olaj 3 evőkanál
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.
9.
A pirított hagymára rá tesszük a májat...
10.
...és sütjük.
12.
A májat kiszedjük a léből.
14.
A májat vissza rakjuk a sütőedénybe és leöntjük az elkészített lével. Felforraljuk és máris tálalhatjuk.
Jó étvágyat!