Besütött tészta

Recept besütött tésztára csirkehússal, zöldborsóval és kukoricával.
recept,recept fotó,tészta - Fusilli (spirál),csirkemell,mirelit borsó,morzsolt csemegekukorica vákuumzárású,habtejszín (30-33%),Mozzarella sajt,Csirkehús
Csirkehús
kategóriak
Csirkehús ›Hozzávalók
Hozzávalók
Mozzarella sajt | 120 294 | gramm kcal | |
bazsalikom | ½ 1 | teáskanál kcal | |
csirkemell | 400 441 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
fekete bors, őrölt | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
fokhagyma | 3 17 | gerezd kcal | |
félkemény sajt | 50 160 | gramm kcal | |
habtejszín (30-33%) | 400 1244 | milliliter kcal | |
kakukkfű | ½ 3 | teáskanál kcal | |
mirelit borsó | 200 154 | gramm kcal | |
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 200 186 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tészta - Fusilli (spirál) | 500 1815 | gramm kcal | |
ételízesítő | 0 ?? | kcal | |
ételízesítő | 2 0 | teáskanál kcal |
Recept

2.
csirkemell 400 gramm • só • fekete bors, őrölt • ételízesítő
A csirkemelleket megmossuk, és kis kockákra vágjuk, borsozzuk. Rövid ideig hűtőben állni hagyjuk (amíg megfől a tészta).

3.
A csirkehúst hirtelen megpirítjuk mindkét oldaláról.

4.
mirelit borsó 200 gramm • morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 200 gramm
Ezután kisebb lángon hozzászórjuk a borsót, és kukoricát, és egy rövid ideig pirítjuk.

5.
habtejszín (30-33%) 400 milliliter • fokhagyma 3 gerezd • félkemény sajt 50 gramm • ételízesítő 2 teáskanál • bazsalikom ½ teáskanál • kakukkfű ½ teáskanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál
Édes tejszínnel öntjük fel, hozzáadunk préselt foghagymát, apróra reszelt sajtot és fűszerezzük.

6.
Sütőtálba rakjuk a tésztát, és ráöntjük a húst a szósszal, majd átkeverjük.

7.
Mozzarella sajt 120 gramm
10 percig közepes hőfokon sütjük, majd apróra vágott mozzarellát szórunk rá, és további 5 percig sütjük.

Jó étvágyat!