RECEPTEK

Csirkemell sajtos bundában

Csirkemell sajtos bundában

Egyszerű recept szaftos, finom foghagymás ízű, sajtos bundában sült csirkemellekre

recept,recept fotó,csirkemell,Gouda sajt,Csirkehús

Csirkehús

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

kategóriak

Csirkehús  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Gouda sajt125gramm
chili édes mártás-
csirkemell500gramm
fekete bors, őrölt-
finomliszt-
fokhagyma2gerezd
napraforgó olaj1evőkanál
napraforgó olaj-
piros paprika, őrölt-
-
víz-
ételízesítő-

 

Recept

1. 

csirkemell 500 gramm

A húst szeletekre vágjuk, és kiklopfoljuk.

2. 

  ételízesítő  fekete bors, őrölt  piros paprika, őrölt  fokhagyma 2 gerezd  napraforgó olaj 1 evőkanál

Enyhén megsózzuk, megszórjuk fűszersóval (Vegeta, Podravka), őrölt fekete borssal, piros paprikával, és a végén olajjal kevert préselt fokhagymával megkenjük. Rövid ideig állni hagyjuk.

3. 

finomliszt  napraforgó olaj

A szeleteket meghintjük liszttel és forró olajban sütjük.

4. 

chili édes mártás

Ízesítésnek használhatunk édes chilis mártást.

5. 

víz

A megsült húst sütőedénybe tesszük, majd felöntjük sültlével és egy kis vízzel.

6. 

Gouda sajt 125 gramm

Fedő alatt előmelegített sütőben 10 percig sütjük. Mielőtt a hús megsülne, megszórjuk reszelt sajttal.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit