Nemzeti konyha
Több
Karfiolos lencsés curry
ZÖLDSÉGLEVESEK
Gazpacho
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Borsós spenótos főzelék
Tökből készült quesadillas
Hajdina rizottó édesköménnyel
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Pirított fűszeres burgonya hagymával
Lencsés-tökös curry
Padlizsán-csicseriborsós curry
Szegedi tempeh-t
MARHAHÚS
Curry marhahúsból
TÉSZTÁK
Tészta rókagombával és lazaccal
Burgonyás - padlizsános masala
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
BEFŐTTEK
Torma télire
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt savanyú káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Szalámis kenő
Augsburgi túrós szelet
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Sütőtök mártás
RIZS
Vajas rizs
Hokkaidó tök édesburgonyával
ÉDES ÉTELEK
Aranygaluska kalácsból
BORJÚHÚS
Ossobuco - párolt borjú lábszár
SERTÉSHÚS
Balkán tüzes hús
REGGELI KÁSA
Csokoládés rizs gőzedényben
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit