Nemzeti konyha
Több
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
SERTÉSHÚS
Marinált sertéshús rukkolával
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Édesburgonyából készült hasábburgonya
CSIRKEHÚS
Csirke Cacciatore
KACSAHÚS
Kacsamájjal töltött gombák
SÓS SÜTEMÉNYEK
Tökkel és balkáni sajttal töltött rétes
HALAK
Grillezett pisztráng rozmaringgal
MARHAHÚS
Marhalapocka szelet édesburgonyával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Édesburgonya csicseriborsóval és joghurtos uborkás dresszing salátával
FALATKÁK
Rozmaringos mandulás kekszek
Pásztor kalács
Sütőtökös gofri
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KALÁCSOK
Pudingos-tejfölös sütemény
Részeges mákos kocka
Túrós-tojásos szendvicskrém
Ropogós csirke
Barackos táskák
Brokkolis csirkemell
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit