Nemzeti konyha
Több
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
SERTÉSHÚS
Pásztor kalács
MARHAHÚS
Marhalapocka szelet édesburgonyával
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Édesburgonyából készült hasábburgonya
Marinált sertéshús rukkolával
Marhapörkölt
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Édesburgonya csicseriborsóval és joghurtos uborkás dresszing salátával
CSIRKEHÚS
Csirke Cacciatore
Grillezett csirkecombok sör pácban.
FALATKÁK
Rozmaringos mandulás kekszek
KACSAHÚS
Kacsamájjal töltött gombák
HALAK
Grillezett pisztráng rozmaringgal
SÜTEMÉNYEK
Mákos krémes
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Medvehagymás tojásos kenő
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kapor mártás
BEFŐTTEK
Fagyasztott medvehagyma
Burgonyakása
Mézes szeletek, diós grillázzsal
Húsgombócok knédlivel és mártással
Krumplilepény
GOMBALEVESEK
Gombakrémleves
ÉDES ÉTELEK
Zabpehely felfújt
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Tojás rántotta
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit