Nemzeti konyha
Több
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
SERTÉSHÚS
Marinált sertéshús rukkolával
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Édesburgonyából készült hasábburgonya
CSIRKEHÚS
Csirke Cacciatore
KACSAHÚS
Kacsamájjal töltött gombák
SÓS SÜTEMÉNYEK
Tökkel és balkáni sajttal töltött rétes
HALAK
Grillezett pisztráng rozmaringgal
MARHAHÚS
Marhalapocka szelet édesburgonyával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Édesburgonya csicseriborsóval és joghurtos uborkás dresszing salátával
FALATKÁK
Rozmaringos mandulás kekszek
Pásztor kalács
Sütőtökös gofri
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés