Nemzeti konyha
Több
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
SERTÉSHÚS
Marinált sertéshús rukkolával
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Édesburgonyából készült hasábburgonya
CSIRKEHÚS
Csirke Cacciatore
KACSAHÚS
Kacsamájjal töltött gombák
SÓS SÜTEMÉNYEK
Tökkel és balkáni sajttal töltött rétes
HALAK
Grillezett pisztráng rozmaringgal
MARHAHÚS
Marhalapocka szelet édesburgonyával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Édesburgonya csicseriborsóval és joghurtos uborkás dresszing salátával
FALATKÁK
Rozmaringos mandulás kekszek
Pásztor kalács
Sütőtökös gofri
Sült sertéscomb
APRÓSÜTEMÉNY
Grillázs szelet
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt savanyú káposzta
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
DESSZERTEK POHARAKBAN
Őszi almás pohár
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Uborkasaláta céklával joghurtban
Mézes sült kacsa szőlőmártással
Kelkáposzta főzelék csirke raguval
Csirkemell ázsiai módra
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Élesztős keverék
ÉDES ÉTELEK
Diós nudli
Tofu rudacskák oregánós bundában
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit