Nemzeti konyha▼
Több▼
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
SERTÉSHÚS
Marinált sertéshús rukkolával
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Édesburgonyából készült hasábburgonya
CSIRKEHÚS
Csirke Cacciatore
KACSAHÚS
Kacsamájjal töltött gombák
SÓS SÜTEMÉNYEK
Tökkel és balkáni sajttal töltött rétes
HALAK
Grillezett pisztráng rozmaringgal
MARHAHÚS
Marhalapocka szelet édesburgonyával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Édesburgonya csicseriborsóval és joghurtos uborkás dresszing salátával
FALATKÁK
Rozmaringos mandulás kekszek
Pásztor kalács
Sütőtökös gofri
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
HÚSLEVESEK
Karácsonyi káposztaleves
APRÓSÜTEMÉNY
Diós stangli
Répás sütemény túróval
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
ÉDES ÉTELEK
Karácsonyi guba.
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Mézes sütőtök fahéjjal
Csirke rolád darált hússal
Párolt zöldség kókusszal
Krumpli Gnocchi
HALSALÁTÁK
Tonhal saláta
Medvehagymás sós sütemény
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés