Nemzeti konyha
Több
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
SERTÉSHÚS
Marinált sertéshús rukkolával
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Édesburgonyából készült hasábburgonya
CSIRKEHÚS
Csirke Cacciatore
KACSAHÚS
Kacsamájjal töltött gombák
SÓS SÜTEMÉNYEK
Tökkel és balkáni sajttal töltött rétes
HALAK
Grillezett pisztráng rozmaringgal
MARHAHÚS
Marhalapocka szelet édesburgonyával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Édesburgonya csicseriborsóval és joghurtos uborkás dresszing salátával
FALATKÁK
Rozmaringos mandulás kekszek
Pásztor kalács
Sütőtökös gofri
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
BEFŐTTEK
Körte befőzése
SÜTEMÉNYEK
Mézes szeletek, diós grillázzsal
Zeller lepény sajttal
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Leves nagy tarkababból
TORTÁK
Epres tekercses torta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fehér retekből készült kenő
Köményes sertésszelet
RÉTESEK
Túrós almás rétes
Burgonyalepény sütőlapon
Besütött grenadírmars erdei gombával
REGGELI KÁSA
Köleskása almával
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés