Sós, gluténmentes kekszek mandulalisztből és isteni rozmaring illattal.
recept,recept fotó,édes mandulavelő,rozmaring,Falatkák,Gluténmentes ,Laktózmentes
Falatkák
Főzőcske
Adag
10
Az elkészítés ideje
40 min.
Nehézség
közepes
2.
Aprítógépben vagy kávédarálóval alaposan megőröljük a mandulát és mandula lisztet kapunk.
4.
rozmaring 2 evőkanál
A tojáshoz adjuk a mandula lisztet és az apróra vágott friss kakukkfüvet. Megsózzuk. 180° C fokra melegítjük fel a sütőt.
5.
A tésztát egy sütőpapírra helyezzük. Letakarjuk egy újabb sütőpapírral és kinyújtjuk.
6.
A tésztát kisebb négyzetekre és más mintákra vágjuk egy éles késsel. 180 °C sütjük cca 15 percig.
Jó étvágyat!
kókusz olaj | 1 | evőkanál | |
rozmaring | 2 | evőkanál | |
tyúk tojás | 1 | darab | |
édes mandulavelő | 200 | gramm |