Mustáros kacsamáj
Finom kacsamáj mustáros mártásban.
recept,recept fotó,kacsamáj,teljes zsírtartalmú mustár,Kacsahús,Húsok
Kacsahús
Hozzávalók
Hozzávalók
Házias krumplilepény recept | - | ||
fekete bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
finomliszt | 1 | evőkanál | |
hagyma | 80 | gramm | |
kacsamáj | 500 | gramm | |
napraforgó olaj | 3 | evőkanál | |
piros paprika, őrölt | 1 | teáskanál | |
só | - | ||
teljes zsírtartalmú mustár | 3 | evőkanál | |
vaj | - | ||
víz | 250 | milliliter |
Recept
3.
piros paprika, őrölt 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál
...őrölt pirospaprikát, borsot és összekeverjük.
5.
hagyma 80 gramm • napraforgó olaj 3 evőkanál
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és olajon megpirítjuk,
6.
Hozzáadjuk a kacsamájat, és miután egy kicsit kifehéredett...
9.
Házias krumplilepény recept • vaj
Köretként adhatunk hosszá, vajon megpirított házias krumplilepényt.
Jó étvágyat!