Spenótos burgonya

Nagyon finom köret keleti módra.
recept,recept fotó,burgonya,spenótlevél, friss,Burgonyából készült köretek,Indiai receptek,,Vegán receptek,Vegetáriánus receptek,Laktózmentes ,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Burgonyából készült köretek
Indiai receptek
kategóriak
Burgonyából készült köretek › Indiai receptek › Vegán receptek › Vegetáriánus receptek › Laktózmentes › Gluténmentes › Szezonális receptek › Ázsiai konyha › Szezon - Burgonya › Szezon - Spenót ›Hozzávalók
Hozzávalók
Garam masala fűszer | 1 18 | teáskanál kcal | |
burgonya | 500 460 | gramm kcal | |
fokhagyma | 2 11 | gerezd kcal | |
római kömény, őrölt - jeera | ½ 10 | teáskanál kcal | |
spenótlevél, friss | 500 165 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
vöröshagyma | 100 40 | gramm kcal | |
őrölt gyömbér | ½ 3 | kcal |
Recept
1.
burgonya 500 gramm
A krumplit meghámozzuk, kisebb kockákra vágjuk, majd sós vízben megfőzzük. Kb 15-20 percig puhára főzzük.


3.
római kömény, őrölt - jeera ½ teáskanál • Garam masala fűszer 1 teáskanál • őrölt gyömbér ½ CL • fokhagyma 2 gerezd
Hozzáadjuk a borsot és együtt a hagymával tovább pirítjuk.Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát.

4.
spenótlevél, friss 500 gramm
Beletesszük a megtisztított, kisebb daraboltra tépett spenótleveleket és lefedve főzzük.

5.
Majd levesszük a fedőt ha a spenót levelek már egy kicsit megfonnyadtak.

6.
Hozzáadjuk a megfőtt burgonyát. Megkeverjük...


Jó étvágyat!