RECEPTEK

Burgonyalepény kacsamájjal

Burgonyalepény kacsamájjal

Kedvelt töltött burgonyalepény, igazi hagyományos recept szerint.

recept,recept fotó,kacsamáj,Házias krumplilepény,Kacsahús

Kacsahús

Főzőcske

Adag

12

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

kategóriak

Kacsahús  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Házias krumplilepény recept-
Kacsa leves recept-
hagyma150gramm
kacsamáj500gramm
kacsazsír50gramm
-

 

Recept

1. 

hagyma 150 gramm  kacsazsír 50 gramm

A hagymát apróra felvágjuk, és kacsazsíron megpirítjuk.

2. 

kacsamáj 500 gramm

Hozzáadjuk a megmosott májat.

3. 

10-15 percig pároljuk, időnként kevergetjük.

4. 

A májat belerakjuk egy mélyebb tálba és sózzuk.

5. 

Kacsa leves recept

Botmixerrel pépesítjük. Szükség szerint felöntjük erőlevessel (vagy a felmaradt kacsazsírral, amelyben pirítottuk a májat).

6. 

Házias krumplilepény recept

Elkészítjük és megsütjük a burgonyalepényeket, majd megkenjük a töltelékkel és betekerjük.

7. 

A töltelékhez adhatunk egy kis feldarabolt kacsahúst is.

8. 

A kacsahúst megfelelő mennyiségben rászórjuk a májjal megkent lepényre, így még finomabb lesz az íze.

9. 

Az összetekert lepényeket berakjuk egy sütőtálba és tálalás előtt a sütőben megmelegítjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit