szakacsreceptek.hu

Burgonyalepény kacsamájjal

Burgonyalepény kacsamájjal

    

Kedvelt töltött burgonyalepény, igazi hagyományos recept szerint.

recept,recept fotó,kacsamáj,Házias krumplilepény,Kacsahús

Kacsahús

Főzőcske

Adag

12

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

 

kategóriak:  Kacsahús  

 

Recept

1. 

hagyma 150 gramm  kacsazsír 50 gramm

A hagymát apróra felvágjuk, és kacsazsíron megpirítjuk.

2. 

kacsamáj 500 gramm

Hozzáadjuk a megmosott májat.

3. 

10-15 percig pároljuk, időnként kevergetjük.

4. 

A májat belerakjuk egy mélyebb tálba és sózzuk.

5. 

Kacsa leves recept

Botmixerrel pépesítjük. Szükség szerint felöntjük erőlevessel (vagy a felmaradt kacsazsírral, amelyben pirítottuk a májat).

6. 

Házias krumplilepény recept

Elkészítjük és megsütjük a burgonyalepényeket, majd megkenjük a töltelékkel és betekerjük.

7. 

A töltelékhez adhatunk egy kis feldarabolt kacsahúst is.

8. 

A kacsahúst megfelelő mennyiségben rászórjuk a májjal megkent lepényre, így még finomabb lesz az íze.

9. 

Az összetekert lepényeket berakjuk egy sütőtálba és tálalás előtt a sütőben megmelegítjük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés