Dióval töltött kacsacombok

Ínyencség kacsacombokból
recept,recept fotó,kacsacomb,dió,Kacsahús
Kacsahús
Hozzávalók
Hozzávalók
Dinsztelt lila káposzta recept | 0 ?? | kcal | |
Házias krumplilepény recept | 0 ?? | kcal | |
aszalt szilva | 6 ?? | darab kcal | |
dió | 60 405 | gramm kcal | |
kacsacomb | 6 ?? | darab kcal | |
kacsamáj | 100 403 | gramm kcal | |
kacsazsír | 100 898 | gramm kcal | |
kifli | 80 230 | gramm kcal | |
petrezselyem zöldje | 0 ?? | kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
víz | 50 0 | milliliter kcal | |
zöldségfőzet | 0 ?? | kcal |
Recept



4.
aszalt szilva 6 darab • petrezselyem zöldje
A szilvát megmossuk és feldaraboljuk. A petrezselyem zöldjét szintén megmossuk és apróra vágjuk. A diót, szilvát és a petrezselyem zöldjét a kiflikhez adjuk hozzá.

5.
tyúk tojás 1 darab • só ½ teáskanál • zöldségfőzet
Hozzáadjuk a tojást, májat, sót és egy kevés kacsahúslevest. Összekeverjük és szükség esetén még öntünk hozzá húslevest.

6.
A combokat megmossuk, sózzuk. A combok felső részén a bőrt a hústól elválasztjuk.

7.
A bőr alá töltjük be a tölteléket...

8.
...és konyhai tűvel tűzzük össze.

9.
kacsazsír 100 gramm • víz 50 milliliter
A combokat helyezzük át a sütő edénybe a töltelékkel lefelé, és öntsünk alá olvasztott vajat és egy kevés vizet. Letakarva sütjük 180° 60 percig. A combokat megfordítjuk, újra letakarjuk és további 20- 30 percig sütjük a másik oldaláról is.

10.
Házias krumplilepény recept • Dinsztelt lila káposzta recept
Krumplilepénnyel és párolt káposztával tálaljuk.

Jó étvágyat!