Céklás muffin
Finom és egészséges muffin, cukor nélkül.
recept,recept fotó,banán,cékla,dió,Muffinok,Laktózmentes
Muffinok
Hozzávalók
Hozzávalók
banán | 250 | gramm | |
cékla | 250 | gramm | |
dió | 200 | gramm | |
kókusz olaj | 1 | evőkanál | |
narancslé | 8 | evőkanál | |
só | - | ||
sütőpor | ½ | teáskanál | |
tyúk tojás | 2 | darab | |
zabpehely | 70 | gramm |
Recept
1.
cékla 250 gramm
A céklát megmossuk és forró vízbe helyezzük. Puhára főzzük 30-50 percig (mérettől függően). Miután kihűlt, burgonya hámozóval meghámozzuk.
3.
tyúk tojás 2 darab • banán 250 gramm • só
A tojásból habot készítünk. Hozzáadjuk az apróra vágott banánt és egy csipetnyi sót.
4.
A céklát lágyra lereszeljük és hozzáadjuk a banános keverékhez.
8.
Megtöltjük vele a muffin kosárkákat. 180°C-on 30 percig sütjük.
Jó étvágyat!