Nemzeti konyha
Több
RIZOTTÓ
Laskagombás rizottó
ZÖLDSÉGLEVESEK
Zöldségleves párolt húsleves felhasználásával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves szalonnával
KACSAHÚS
Dióval töltött kacsacombok
Spárgás rizottó
SERTÉSHÚS
Pásztor kalács
Csirkegombás rizottó
BORJÚHÚS
Ossobuco - párolt borjú lábszár
SÜTEMÉNYEK
Banános-krémes túrós szelet
GOMBALEVESEK
Fodros káposztagombából készült leves
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Szalámis kenő
CSIRKEHÚS
Egyszerű csirkemell brokkolival
Fokhagyma leves krumplival
TÉSZTÁK
Tonhalas tészta
HALAK
Tonhalas sült burgonya
Csirkemell cukkinis tésztában
Pikáns tészta tonhallal
Sertés wok tofuval
18.09.2024
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés