Nemzeti konyha
Több
RIZOTTÓ
Laskagombás rizottó
ZÖLDSÉGLEVESEK
Zöldségleves párolt húsleves felhasználásával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves szalonnával
KACSAHÚS
Dióval töltött kacsacombok
Spárgás rizottó
SERTÉSHÚS
Pásztor kalács
Csirkegombás rizottó
BORJÚHÚS
Ossobuco - párolt borjú lábszár
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kapor mártás
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Vajon pirított krumpli
HÚSLEVESEK
Pacal leves
Epres krémes
Egyszerű piskóta szelet
Finom burgonyapüré
Nagymama kedvence
FALATKÁK
Fokhagymás karikák
Krumpli pogácsa
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Céklás kofta golylócskák
Tofu rudacskák oregánós bundában
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit