Nemzeti konyha
Több
RIZOTTÓ
Laskagombás rizottó
ZÖLDSÉGLEVESEK
Zöldségleves párolt húsleves felhasználásával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves szalonnával
KACSAHÚS
Dióval töltött kacsacombok
Spárgás rizottó
SERTÉSHÚS
Pásztor kalács
Csirkegombás rizottó
BORJÚHÚS
Ossobuco - párolt borjú lábszár
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés