RECEPTEK

Ossobuco - párolt borjú lábszár

Ossobuco - párolt borjú lábszár

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Olasz specialitás Milánóból - erőlevesben párolt borjú lábszár zöldséggel.

recept,recept fotó,borjúlábszár,Borjúhús,Olasz receptek,Gluténmentes ,Laktózmentes

Borjúhús

Olasz receptek

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

Provanszi fűszerkeverék

1

35

evőkanál

kcal

borjúlábszár

500

650

gramm

kcal

fehérbor, száraz

1

82

deciliter

kcal

hagyma

60

27

gramm

kcal

nemes babérlevél

1

??

darab

kcal

olivaolaj

6

792

evőkanál

kcal

paradicsomszósz

1

68

deciliter

kcal

petrezselyem

60

38

gramm

kcal

répa

80

36

gramm

kcal

½

0

teáskanál

kcal

zeller

80

40

gramm

kcal

zöldségfőzet

300

60

milliliter

kcal

 

Recept

1. 

borjúlábszár 500 gramm  olivaolaj 6 evőkanál

Forró serpenyőben olajon gyorsan megsütjük mindkét oldalról a húst.

Forró serpenyőben olajon gyorsan megsütjük...

2. 

A húst átrakjuk a sütőtálba.

A húst átrakjuk a sütőtálba....

3. 

hagyma 60 gramm  répa 80 gramm  zeller 80 gramm  petrezselyem 60 gramm

A serpenyőbe, amelyben a hús sült, belerakjuk az apróra vágott zöldséget és puhára pirítjuk.

A serpenyőbe, amelyben a hús sült, belerakjuk...

4. 

fehérbor, száraz 1 deciliter  Provanszi fűszerkeverék 1 evőkanál   ½ teáskanál  nemes babérlevél 1 darab

Hozzáadunk bort, és fűszereket.

Hozzáadunk bort, és fűszereket....

5. 

paradicsomszósz 1 deciliter  zöldségfőzet 300 milliliter

Egy kis paradicsompürét adunk hozzá, és felöntjük az erőlevessel.

Egy kis paradicsompürét adunk hozzá, és...

6. 

A serpenyő tartalmát is a húshoz öntjük.

A serpenyő tartalmát is a húshoz öntjük....

7. 

A egészet fedő alatt 1 óra és 40 percig 180°C sütjük.

A egészet fedő alatt 1 óra és 40 percig 180°C...

8. 

Krumplipürével tálaljuk.

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés