ActiFry zöldséges fasírozott

Minimum olajjal elkészített zöldséges fasírozott receptje.
recept,recept fotó,répa,petrezselyem,zeller,zöldborsó konzerv,hagyma,Húsnélküli ételek,ActiFry 2v1 receptek,Laktózmentes
Húsnélküli ételek
kategóriak
Húsnélküli ételek › ActiFry 2v1 receptek › Laktózmentes › Szezon - Hagyma › Szezon - Zeller › Szezon - Sárgarépa ›Hozzávalók
Hozzávalók
hagyma | 100 44 | gramm kcal | |
olivaolaj | 1 132 | evőkanál kcal | |
petrezselyem | 150 95 | gramm kcal | |
petrezselyem zöldje | 1 7 | evőkanál kcal | |
répa | 150 68 | gramm kcal | |
tyúk tojás | 2 176 | darab kcal | |
zeller | 100 50 | gramm kcal | |
zsemlemorzsa | 50 187 | gramm kcal | |
zsemlemorzsa | 0 ?? | kcal | |
zöldborsó konzerv | 50 30 | gramm kcal |
Recept
1. Fasírozott elkészítése
répa 150 gramm • petrezselyem 150 gramm • zeller 100 gramm • zöldborsó konzerv 50 gramm • hagyma 100 gramm • tyúk tojás 2 darab • zsemlemorzsa 50 gramm
A főtt zöldséget gyengéden összemixeljük, hozzáadunk apróra vágott hagymát, tojást, prézliben, majd összekeverjük. Ha a tészta túl híg hozzáadunk több zsemlemorzsát.


3. Fasírozottat formálunk
A masszából fasírozottat formázunk, és prézliben megforgatjuk.

4. ActiFry sütés
olivaolaj 1 evőkanál
A fasírozottat ActiFry edénybe rakjuk, egy kanál olajjal leöntjük, és 12 percre állítjuk. A sütés felénél a fasírozottakat megfordítjuk, és tovább sütjük.

Jó étvágyat!