szakacsreceptek.hu

ActiFry zöldséges fasírozott

    

Minimum olajjal elkészített zöldséges fasírozott receptje.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

35 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
hagyma100gramm
olivaolaj1evőkanál
petrezselyem150gramm
petrezselyem zöldje1evőkanál
répa150gramm
tyúk tojás2darab
zeller100gramm
zsemlemorzsa50gramm
zsemlemorzsa-
zöldborsó konzerv50gramm

1. Fasírozott elkészítése

répa 150 gramm  petrezselyem 150 gramm  zeller 100 gramm  zöldborsó konzerv 50 gramm  hagyma 100 gramm  tyúk tojás 2 darab  zsemlemorzsa 50 gramm

A főtt zöldséget gyengéden összemixeljük, hozzáadunk apróra vágott hagymát, tojást, prézliben, majd összekeverjük. Ha a tészta túl híg hozzáadunk több zsemlemorzsát.

Fasírozott elkészítése

2. 

petrezselyem zöldje 1 evőkanál

A fasírozotthoz apróra vágott petrezselyemzöldjét adunk.

3. Fasírozottat formálunk

zsemlemorzsa

A masszából fasírozottat formázunk, és prézliben megforgatjuk.

Fasírozottat formálunk

4. ActiFry sütés

olivaolaj 1 evőkanál

A fasírozottat ActiFry edénybe rakjuk, egy kanál olajjal leöntjük, és 12 percre állítjuk. A sütés felénél a fasírozottakat megfordítjuk, és tovább sütjük.

ActiFry sütés

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés