Nemzeti konyha
Több
BORJÚHÚS
Borjúgulyás burgonyával
Marhapörkölt
Ossobuco - párolt borjú lábszár
SÜTEMÉNYEK
Banános-krémes túrós szelet
GOMBALEVESEK
Fodros káposztagombából készült leves
SERTÉSHÚS
Hagymás resztelt sertés máj
CSIRKEHÚS
Egyszerű csirkemell brokkolival
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Tejszínes szilvamártás
Ízletes rizikegomba leves
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Párolt zöldség kókusszal
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Frankfurti lencseleves
HALAK
Hal fasírozott
Tonhalas sült burgonya
TÉSZTÁK
Pikáns tészta tonhallal
HÚSLEVESEK
Frankfurti leves
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés