Nemzeti konyha
Több
HALAK
Süllő provence-i módon
Provance-i lazac steak
MARHAHÚS
Marhahús zellermártással
BORJÚHÚS
Ossobuco - párolt borjú lábszár
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
Diós krémes sütemény
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KALÁCSOK
Pudingos-tejfölös sütemény
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
ZÖLDSÉGLEVESEK
Fokhagyma leves krumplival
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Párolt zöldség kókusszal
TORTÁK
Joghurtos piskótás torta
Töltött sampinyon besütve
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit