Nemzeti konyha
Több
HALAK
Süllő provence-i módon
Provance-i lazac steak
MARHAHÚS
Marhahús zellermártással
BORJÚHÚS
Ossobuco - párolt borjú lábszár
SÜTEMÉNYEK
Banános-krémes túrós szelet
GOMBALEVESEK
Fodros káposztagombából készült leves
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Szalámis kenő
CSIRKEHÚS
Egyszerű csirkemell brokkolival
ZÖLDSÉGLEVESEK
Fokhagyma leves krumplival
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Párolt zöldség kókusszal
TÉSZTÁK
Tonhalas tészta
Tonhalas sült burgonya
Csirkemell cukkinis tésztában
Pikáns tészta tonhallal
SERTÉSHÚS
Sertés wok tofuval
HÚSLEVESEK
Frankfurti leves
18.09.2024
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés