Nemzeti konyha
Több
HALAK
Süllő provence-i módon
Jurgason 50 min. alacsony
Provance-i lazac steak
Dada — alacsony
MARHAHÚS
Marhahús zellermártással
Michal 3 h. nagy
BORJÚHÚS
Ossobuco - párolt borjú lábszár
Michal 2 h. közepes
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
Tonhal kenő
SÜTEMÉNYEK
Mákos-krémes szelet
ZÖLDSÉGLEVESEK
Tejfölös-kapros leves
Epres-túrós desszert
HÚSLEVESEK
Bográcsos gulyás bogrács nélkül
Granko szelet
Havas piskóta sütemény
ÉDES ÉTELEK
Darázsfészek
TÉSZTÁK
Juhtúrós sztrapacska
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés