szakacsreceptek.hu

Zöldségleves párolt húsleves felhasználásával

Zöldségleves párolt húsleves felhasználásával

    

Kiváló zöldségleves a húslevesből, amely a gőzfazék csepegtető edényében keletkezik.

recept,recept fotó,zöldségfőzet,mirelit zöldség (tavaszi leveskeverék),Zöldséglevesek,Receptek ételpárolókhoz,Laktózmentes

Zöldséglevesek

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

 

 

Recept

1. 

zöldségfőzet 500 milliliter  víz ½ liter  mirelit zöldség (tavaszi leveskeverék) 200 gramm

A leves elkészítéséhez azt a húslevest használjuk fel, amely a hús vagy zöldség gőzfőzőben történő párolásakor keletkezet. Tegyük a zöldségeket az edénybe, öntsük fel húslevessel és vízzel. Nem ízesítjük, a párolási időszakban a húsleves minden ízt kivont az ételekből, amiket pároltunk. 10 percig főzzük.

2. 

tyúk tojás 1 darab  búzadara 2 evőkanál

A tojást egy tálba törjük, és villával folyamatosan kevergetve lassan hozzáadjuk a búzadarát. Fél folyékony búzadara tészta keletkezik, ami kis állás után besűrűsödik. A gríz gombócokat befőzzük a levesbe, 2 percig forraljuk.

Jó étvágyat!

Hozzávalók

búzadara2evőkanál
mirelit zöldség (tavaszi leveskeverék)200gramm
tyúk tojás1darab
víz½liter
zöldségfőzet500milliliter

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés