szakacsreceptek.hu

Medvehagymás spárgakrémleves

    

Egyszerű, finom, tavaszi leves burgonyából, spárgából és medvehagymából.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
burgonya500gramm
medvehagyma100gramm
½teáskanál
víz1liter
zöld spárga500gramm
zöldségleves1darab

1. 

burgonya 500 gramm  víz 1 liter   ½ teáskanál

A burgonyát megpucoljuk, kockákra szeleteljük és sós vízben megfőzzük.

2. 

zöld spárga 500 gramm  zöldségleves 1 darab

15 perc után hozzáadjuk a meghámozott és apróra szeletelt spárgát és egy leves kockát. További 10 percig főzzük.

3. 

medvehagyma 100 gramm

A medvehagymát mossuk meg, aprózzuk fel és adjuk a hagymához, hagyjuk forrni. Majd miután kihűlt botmixerrel pürésítjük. Tejföllel gazdagíthatjuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés