Egyszerű zserbó golyócskák
Apró édesség, csokoládéban forgatva.
recept,recept fotó,dió,dió,sárgabarack dzsem,Édességek,Aprósütemény,Karácsony,Sütés nélküli
Édességek
kategóriak
Édességek › Aprósütemény › Karácsony › Sütés nélküli › Karácsonyi sütés nélküli desszertek › Karácsonyi kalácsok › Karácsonyi sütemények › Szezon - Dió ›
Hozzávalók
Hozzávalók
dió | 100 | gramm | |
dió | - | ||
főzőcsokoládé | 80 | gramm | |
habtejszín (40 % zsírtartalom ) | 100 | milliliter | |
szárazsütemény, világos | 150 | gramm | |
sárgabarack dzsem | 130 | gramm |
Recept
2.
...és egy tálba öntjük.
4.
sárgabarack dzsem 130 gramm
...és a lekvárral együtt hozzáadjuk a kekszhez. Keményebb nem ragadós tésztát dolgozunk ki belőle...
5.
...és kis golyócskákat formálunk. A golyócskákat 10 percre a hűtőbe helyezzük.
6.
főzőcsokoládé 80 gramm • habtejszín (40 % zsírtartalom ) 100 milliliter
A csokoládét a tejszínnel együtt felolvasztjuk.
7.
A golyócskákat a csokoládé mázban megforgatjuk...
Jó étvágyat!