szakacsreceptek.hu

Pisztáciás, mogyorós golyócskák

    

Sütés nélküli édesség, minden karácsonyi asztal dísze.

Főzőcske

Adag

25

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
agave szirup20gramm
dió50gramm
mazsola100gramm
pisztácia30gramm
pörkölt földimogyoró nem sózott100gramm

1. 

mazsola 100 gramm

A mazsolát megmossuk és egy fél órára beáztatjuk.

2. 

pörkölt földimogyoró nem sózott 100 gramm

A mogyorót apróra őröljük.

3. 

dió 50 gramm

A diót is apróra őröljük meg.

4. 

agave szirup 20 gramm

A mazsolát leszűrjük, és egy konyhai robotgépben összeturmixoljuk, közben adunk hozzá egy kevés agávét.

5. 

A mogyorót és a diót összekeverjük és hozzáadjuk a mazsolás masszát.

6. 

Tésztát dolgozunk ki belőle.

7. 

pisztácia 30 gramm

A pisztáciát apróra őröljük.

8. 

A tésztából kis golyócskákat készítünk és megforgatjuk az őrölt pisztáciában...

9. 

...és kis papírkosárkákba rakjuk. Hűvös helyen tároljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés