Nemzeti konyha
Több
HALAK
Alaszkai tőkehal kari szósszal
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves kurkumával
MARHAHÚS
Marhakockák tejszínes szószban, sárgarépával
SERTÉSHÚS
Sertéscomb osztrigamártással
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Rakott karfiol túróval
CSIRKEHÚS
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Tejfölös csirke szívek
Pikáns gratinált tök
Tejfölös zöldbab leves
TÉSZTÁK
Lasagne lágy besamel mártással
Gnocchi Pecorino sajttal
FALATKÁK
Medvehagymás pesto télire
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
APRÓSÜTEMÉNY
Grillázs szelet
Medvehagymás dip
Medvehagymás sztrapacska
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Zellerpüré
Mascarpone krémszelet
Vörös lencse főzelék medvehagymával
Juhtúrós, medvehagymás kernotto
GOMBALEVESEK
Gombakrémleves
ÉDES ÉTELEK
Szilvás gombóc zsemlemorzsával
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit