Nemzeti konyha
Több
HALAK
Alaszkai tőkehal kari szósszal
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves kurkumával
MARHAHÚS
Marhakockák tejszínes szószban, sárgarépával
SERTÉSHÚS
Sertéscomb osztrigamártással
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Rakott karfiol túróval
CSIRKEHÚS
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Tejfölös csirke szívek
Pikáns gratinált tök
Tejfölös zöldbab leves
TÉSZTÁK
Lasagne lágy besamel mártással
Gnocchi Pecorino sajttal
Sült sertéscomb
APRÓSÜTEMÉNY
Grillázs szelet
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt savanyú káposzta
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
DESSZERTEK POHARAKBAN
Őszi almás pohár
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Uborkasaláta céklával joghurtban
KACSAHÚS
Mézes sült kacsa szőlőmártással
Kelkáposzta főzelék csirke raguval
Csirkemell ázsiai módra
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Élesztős keverék
ÉDES ÉTELEK
Diós nudli
Tofu rudacskák oregánós bundában
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit