Nemzeti konyha▼
Több▼
HALAK
Alaszkai tőkehal kari szósszal
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves kurkumával
MARHAHÚS
Marhakockák tejszínes szószban, sárgarépával
SERTÉSHÚS
Sertéscomb osztrigamártással
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Rakott karfiol túróval
CSIRKEHÚS
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Tejfölös csirke szívek
Pikáns gratinált tök
Tejfölös zöldbab leves
TÉSZTÁK
Lasagne lágy besamel mártással
Gnocchi Pecorino sajttal
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Hagymás resztelt sertés máj
KRUMPLISALÁTÁK
Karácsonyi krumplisaláta
Pacal pörkölt
REGGELI KÁSA
Mogyorós búzapehelykása
Sonkás tészta hagymával
Zöldséges csirkés rizottó recept
BEFŐTTEK
Házi szárított paradicsom bazsalikommal és fokhagymával
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Füstölt makrélából készült kenő
Tofu-fasírt
ActiFry csirkeszárny gyömbér pácban
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés