Nemzeti konyha
Több
HALAK
Alaszkai tőkehal kari szósszal
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Bableves kurkumával
MARHAHÚS
Marhakockák tejszínes szószban, sárgarépával
SERTÉSHÚS
Sertéscomb osztrigamártással
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Rakott karfiol túróval
CSIRKEHÚS
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Tejfölös csirke szívek
Pikáns gratinált tök
Tejfölös zöldbab leves
TÉSZTÁK
Lasagne lágy besamel mártással
Gnocchi Pecorino sajttal
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Patiszonfőzelék
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Töltött besütött kifli
Krémes sütőtök szelet
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés