RECEPTEK

Miso leves tofuval

Miso leves tofuval

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

A miso leves egy tradicionális japán leves. A leves alapja a dasilé, melybe megpuhított miso pasztát kevernek. A többi hozzávaló változhat regionális és szezonális receptek, valamint személyes ízlés alapján

recept,recept fotó,miso paszta,Levesek hüvelyesekből,Japán konyha receptjei,Laktózmentes ,Gluténmentes

Levesek hüvelyesekből

Japán konyha receptjei

Főzőcske

Adag

5

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

Awase Dashi recept

1

??

liter

kcal

Iriko Dashi recept

0

??

kcal

Kombu Dashi recept

0

??

kcal

Wakame tengeri alga

5

??

teáskanál

kcal

miso paszta

2

60

evőkanál

kcal

tofu, fehér

200

168

gramm

kcal

 

Recept

1. 

Awase Dashi recept 1 liter  Iriko Dashi recept  Kombu Dashi recept

A miso leves alapanyaga - dashi alaplé.Több alternatívából lehet válogatni, beleértve a vegánt is.

A miso leves alapanyaga - dashi alaplé.Több...

2. 

miso paszta 2 evőkanál

A miso pasztát szűrőn keresztül a levesbe öntjük.

A miso pasztát szűrőn keresztül a levesbe...

3. 

tofu, fehér 200 gramm

A tofut kis kockákra vágjuk és a leveshez adjuk.

A tofut kis kockákra vágjuk és a leveshez...

4. 

A levest felforraljuk és levesszük a tűzről.

A levest felforraljuk és levesszük a tűzről....

5. 

Wakame tengeri alga 5 teáskanál

A tengeri algát kis darabokra vágjuk fel. A levesben jelentősen megnövekednek

A tengeri algát kis darabokra vágjuk fel. A...

6. A Miso leves tálalása.

Egy kis edényben forró vízzel leforrázzuk a wakame-t, és kb. 5 percig állni hagyjuk. Leöntjük róla a vizet, és amíg elkészülünk a többi lépéssel, addig félretesszük.

Egy kis edényben forró vízzel leforrázzuk a...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés