Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Hús sárgarépa-petrezselyem mártással
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
Pikáns káposztaleves
HALAK
Tejfölös-mustáros pangasius
Gombás sertésszelet
Borscs - orosz céklaleves
MARHAHÚS
Bélszín tejszínes mártással
Sertés szelet szilvalekvárral
Egyszerű csirkehúsleves
FALATKÁK
Utopenci (Prágai pácolt virsli)
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Lencsefőzelék
Kacsa leves
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pirított Shimeji gomba
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Vajon pirított krumpli
SÜTEMÉNYEK
Epres-túrós desszert
CSIRKEHÚS
Csirkemell Niva sajt és szalonnával töltve.
Epres krémes
Havas piskóta sütemény
Krémes kakaós szelet
Sült csirke rizzsel
Kapros burgonyafőzelék
RÉTESEK
Túrós rétes
APRÓSÜTEMÉNY
Karácsonyi kávés keksz
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés