Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Hús sárgarépa-petrezselyem mártással
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
Pikáns káposztaleves
HALAK
Tejfölös-mustáros pangasius
Gombás sertésszelet
Borscs - orosz céklaleves
MARHAHÚS
Bélszín tejszínes mártással
Sertés szelet szilvalekvárral
Egyszerű csirkehúsleves
FALATKÁK
Utopenci (Prágai pácolt virsli)
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Lencsefőzelék
Kacsa leves
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés