Nemzeti konyha▼
Több▼
SERTÉSHÚS
Hús sárgarépa-petrezselyem mártással
Michal 2 h. közepes
Recept megtekintése
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
Jurgason 60 min. közepes
Pikáns káposztaleves
HALAK
Tejfölös-mustáros pangasius
Dada 60 min. közepes
Gombás sertésszelet
Jurgason 60 min. alacsony
Borscs - orosz céklaleves
Dada 2 h. nagy
MARHAHÚS
Bélszín tejszínes mártással
Michal 3 h. 30 min. közepes
Sertés szelet szilvalekvárral
Zuzka 30 min. alacsony
Egyszerű csirkehúsleves
Jurgason 2 h. alacsony
FALATKÁK
Utopenci (Prágai pácolt virsli)
Dada — alacsony
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Lencsefőzelék
Jurgason 50 min. alacsony
Kacsa leves
CSIRKEHÚS
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Párolt zöldség kókusszal
APRÓSÜTEMÉNY
Kókuszos bojtocska
Nyárs gőzfazékban
ÉDES ÉTELEK
Túrós gyümölcsös gombócok
KACSAHÚS
Kacsamell gyümölcsszósszal
KALÁCSOK
Mogyorós-csokoládés szívecskék
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Babsaláta kuszkusszal
Káposztás csirke combok
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés