Hokaido kuglóf túróval

Elképesztően puha és szaftos kuglóf.
recept,recept fotó,hokaido tök,Kuglófok
Kuglófok
Hozzávalók
Hozzávalók
darabos túró | 250 293 | gramm kcal | |
fahéj, őrölt | ½ 7 | teáskanál kcal | |
fahéj, őrölt | 0 ?? | kcal | |
hokaido tök | 350 140 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 50 450 | milliliter kcal | |
nádcukor | 75 297 | gramm kcal | |
porcukor | 0 ?? | kcal | |
rétesliszt | 200 712 | gramm kcal | |
rétesliszt | 0 ?? | kcal | |
szódabikarbóna | 1 0 | teáskanál kcal | |
teljes zsírtartalmú tej 3,5% | 100 64 | milliliter kcal | |
tyúk tojás | 3 264 | darab kcal | |
vaj | 25 184 | gramm kcal | |
vaj | 0 ?? | kcal | |
víz | 150 0 | milliliter kcal |
Recept


3.
víz 150 milliliter • fahéj, őrölt ½ teáskanál
Adjuk hozzá a sütőtököt, adjunk hozzá vizet és adjunk hozzá fahéjat. 10 percig pároljuk.

4.
nádcukor 75 gramm
Levesszük a tűzről, belekeverjük a cukrot és hagyjuk kihűlni (leggyorsabban hideg vízfürdőben).

5.
Tegyük át a sütőtök kását egy tálba,...

6.
teljes zsírtartalmú tej 3,5% 100 milliliter • napraforgó olaj 50 milliliter • tyúk tojás 3 darab
... adjunk hozzá tejet, olajat és tojást. Keverjük.

7.
rétesliszt 200 gramm • szódabikarbóna 1 teáskanál
Szórjunk hozzá lisztet szódabikarbónával és keverjük össze.



10.
50 percig 175°C fokon sütjük.

11.
A megsült és kihűlt kuglófot kiöntjük és megszórjuk fahéjjal elkevert cukorral.

12.
Felszeleteljük.

Jó étvágyat!