Ananász szósz joghurttal
Ananászos raita (Ananas raita, Pineapple Dahi Rait) egy népszerű indiai dip, amely úgy, mint az összes joghurt alapú étel, segíti a nagyon fűszeres ételek fogyasztását. A raitát (nem csak az ananászosat), szinte minden hagyományos indiai menühöz tálalják.
recept,recept fotó,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,ananászkarika befőtt,Gyümölcssaláták,Indiai receptek,Vegetáriánus receptek,Gluténmentes
Gyümölcssaláták
Indiai receptek
kategóriak
Gyümölcssaláták › Indiai receptek › Vegetáriánus receptek › Gluténmentes › Ázsiai konyha ›
Hozzávalók
Hozzávalók
Recept
1.
római kömény, őrölt - jeera ½ teáskanál • őrölt koriander ¼ teáskanál • himalája étkezési só rózsaszín ½ teáskanál
Egy tálba szórjuk a fűszert és a sót.
2.
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 250 gramm • ananászkarika befőtt 200 gramm
Hozzáadjuk a joghurtot és összekeverjük. Az ananászt felvágjuk és belekeverjük a joghurtba.
3.
Ízlés szerint hozzáadhatunk egy kis cukornádból készült cukort és apróra vágott friss mentát.
4. Tálalási javaslat
Citromos rizs recept • Rántott karfiol csicseriborsó lisztből készült bundában recept • Paradicsomos krumplis- répás szabdzsi recept • Kókusztejes vöröslencse dahl recept
Jó étvágyat!