RECEPTEK

Ananász szósz joghurttal

Ananász szósz joghurttal

Ananászos raita (Ananas raita, Pineapple Dahi Rait) egy népszerű indiai dip, amely úgy, mint az összes joghurt alapú étel, segíti a nagyon fűszeres ételek fogyasztását. A raitát (nem csak az ananászosat), szinte minden hagyományos indiai menühöz tálalják.

recept,recept fotó,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,ananászkarika befőtt,Gyümölcssaláták,Indiai receptek,Vegetáriánus receptek,Gluténmentes

Gyümölcssaláták

Indiai receptek

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

8 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Citromos rizs recept-
Kókusztejes vöröslencse dahl recept-
Paradicsomos krumplis- répás szabdzsi recept-
Rántott karfiol csicseriborsó lisztből készült bundában recept-
ananászkarika befőtt200gramm
himalája étkezési só rózsaszín½teáskanál
menta-
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom250gramm
nádcukor1teáskanál
római kömény, őrölt - jeera½teáskanál
őrölt koriander ¼teáskanál

 

Recept

1. 

római kömény, őrölt - jeera ½ teáskanál  őrölt koriander  ¼ teáskanál  himalája étkezési só rózsaszín ½ teáskanál

Egy tálba szórjuk a fűszert és a sót.

2. 

natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 250 gramm  ananászkarika befőtt 200 gramm

Hozzáadjuk a joghurtot és összekeverjük. Az ananászt felvágjuk és belekeverjük a joghurtba.

3. 

nádcukor 1 teáskanál  menta

Ízlés szerint hozzáadhatunk egy kis cukornádból készült cukort és apróra vágott friss mentát.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit