szakacsreceptek.hu

Ananász szósz joghurttal

    

Ananászos raita (Ananas raita, Pineapple Dahi Rait) egy népszerű indiai dip, amely úgy, mint az összes joghurt alapú étel, segíti a nagyon fűszeres ételek fogyasztását. A raitát (nem csak az ananászosat), szinte minden hagyományos indiai menühöz tálalják.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

8 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 

1. 

római kömény, őrölt - jeera ½ teáskanál  őrölt koriander  ¼ teáskanál  himalája étkezési só rózsaszín ½ teáskanál

Egy tálba szórjuk a fűszert és a sót.

2. 

natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 250 gramm  ananászkarika befőtt 200 gramm

Hozzáadjuk a joghurtot és összekeverjük. Az ananászt felvágjuk és belekeverjük a joghurtba.

3. 

nádcukor 1 teáskanál  menta

Ízlés szerint hozzáadhatunk egy kis cukornádból készült cukort és apróra vágott friss mentát.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés