Virsli zöldséggel és krumplival
Egy érdekes alternatíva reggelire.
recept,recept fotó,répa,burgonya,hagyma,sertésvirsli,Sertéshús,Szlovák receptek
Sertéshús
Szlovák receptek
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 250 | gramm | |
hagyma | 120 | gramm | |
napraforgó olaj | 4 | evőkanál | |
répa | 250 | gramm | |
sertésvirsli | 2 | darab |
Recept
1.
répa 250 gramm • burgonya 250 gramm
A krumplit és a répát megpucoljuk, és vékony hasábokra vágjuk fel.
2.
napraforgó olaj 4 evőkanál
Egy serpenyőben forró olajban az elkészített zöldséget megpirítjuk. Időnként megkeverjük.
4.
sertésvirsli 2 darab
Majd hozzáadjuk a felszeletelt virslit, és 10 percig sütjük, amíg a krumpli meg nem puhul.
Jó étvágyat!