Virsli zöldséggel és krumplival

Egy érdekes alternatíva reggelire.
recept,recept fotó,répa,burgonya,hagyma,sertésvirsli,Sertéshús,Szlovák receptek,Szezonális receptek
Sertéshús
Szlovák receptek
kategóriak
Sertéshús › Szlovák receptek › Szezonális receptek › Szezon - Hagyma › Szezon - Sárgarépa › Szezon - Burgonya ›Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 250 230 | gramm kcal | |
hagyma | 120 53 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 4 540 | evőkanál kcal | |
répa | 250 113 | gramm kcal | |
sertésvirsli | 2 ?? | darab kcal |
Recept
1.
répa 250 gramm • burgonya 250 gramm
A krumplit és a répát megpucoljuk, és vékony hasábokra vágjuk fel.

2.
napraforgó olaj 4 evőkanál
Egy serpenyőben forró olajban az elkészített zöldséget megpirítjuk. Időnként megkeverjük.


4.
sertésvirsli 2 darab
Majd hozzáadjuk a felszeletelt virslit, és 10 percig sütjük, amíg a krumpli meg nem puhul.

Jó étvágyat!