Nemzeti konyha
Több
FALATKÁK
Virsli leveles tésztában
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Rántotta sampinyon gombával
TÉSZTÁK
Káposztás sült tészta
MARHAHÚS
Spanyol madár sütve
SERTÉSHÚS
Bab virslivel
Virsli különlegesség
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Mártás fehér babból virslivel
Virsli zöldséggel és krumplival
Dinsztelt káposzta sertés virslivel
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Virslis bableves
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Patiszonfőzelék
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Töltött besütött kifli
Krémes sütőtök szelet
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés