Nemzeti konyha
Több
FALATKÁK
Virsli leveles tésztában
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Rántotta sampinyon gombával
TÉSZTÁK
Káposztás sült tészta
MARHAHÚS
Spanyol madár sütve
SERTÉSHÚS
Bab virslivel
Virsli különlegesség
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Mártás fehér babból virslivel
Virsli zöldséggel és krumplival
Dinsztelt káposzta sertés virslivel
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Virslis bableves
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
TOVÁBBI ÉDESSÉGEK
Rántott bodzavirág
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Falusi lángos
Krumpli pogácsa
KALÁCSOK
Egyszerű kalács öntött tésztából
HALAK
Alaszkai tőkehalfilé párolva
Gombás sertésszelet
APRÓSÜTEMÉNY
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
REGGELI KÁSA
Fahéjas tejbegríz
CSIRKEHÚS
Májas zsemle
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit