Nemzeti konyha
Több
FALATKÁK
Virsli leveles tésztában
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Rántotta sampinyon gombával
TÉSZTÁK
Káposztás sült tészta
MARHAHÚS
Spanyol madár sütve
SERTÉSHÚS
Bab virslivel
Virsli különlegesség
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Mártás fehér babból virslivel
Virsli zöldséggel és krumplival
Dinsztelt káposzta sertés virslivel
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Virslis bableves
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
SÜTEMÉNYEK
Granko szelet
Morvai veréb
Túrós-tojásos szendvicskrém
CSIRKEHÚS
Csirkemell Niva sajt és szalonnával töltve.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás paradicsomos leves
Tepertős csigák
Húsvéti bárányka
HALAK
Grillezett tintahal
Rántott csirkemell
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés