Bab virslivel

Egy egyszerű recept, amelyet a férfiak is könnyűszerrel el tudnak készíteni. Kenyérrel vagy péksüteménnyel tálaljuk.
recept,recept fotó,sertésvirsli,bab konzerv,morzsolt csemegekukorica vákuumzárású,Sertéshús
Sertéshús
kategóriak
Sertéshús ›Hozzávalók
Hozzávalók
bab konzerv | 250 280 | gramm kcal | |
chili paprikás mártás | 0 ?? | kcal | |
hagyma | 1 ?? | darab kcal | |
ketchup | 0 ?? | kcal | |
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 250 233 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 3 405 | evőkanál kcal | |
sertésvirsli | 4 ?? | darab kcal |
Recept
1.
napraforgó olaj 3 evőkanál • hagyma 1 darab • sertésvirsli 4 darab • bab konzerv 250 gramm • morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 250 gramm • ketchup • chili paprikás mártás
Olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a karikákra vágott virslit. Amikor a virsli kissé megpirul, hozzáöntünk egy konzerv babot - előtte lecsepegtetjük. Hozzáadjuk a kukoricát, ketchupot, chilli szószt és az egészet alaposan összekeverjük és rövid időre felforraljuk.
Jó étvágyat!