szakacsreceptek.hu

Dinsztelt káposzta sertés virslivel

Dinsztelt káposzta sertés virslivel

    

Finom és a pénztárcát kímélő étel káposztából és sertés virsliből. Köretnek párolt knédlit ajánlunk.

recept,recept fotó,sertésvirsli,fehérkáposzta,Sertéshús,Szlovák receptek,Szezonális receptek

Sertéshús

Szlovák receptek

Főzőcske

Adag

5

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

 

 

Recept

1. 

hagyma 1 darab  napraforgó olaj

Apróra vágott hagymát olajon üvegesre pirítjuk.

2. 

sertésvirsli 350 gramm

Hozzáadunk karikákra szeletelt virslit. Rövid ideig pirítjuk.

3. 

piros paprika, őrölt 2 teáskanál

Hozzáadunk őrölt piros paprikát.

4. 

fehérkáposzta ½ darab  köménymag, őrölt  fekete bors, őrölt  ételízesítő  víz 0.2 liter 

Hozzáadunk vékony csíkokra vágott hagymát, köményt, fűszersót, őrölt fekete borsot, és sózzuk. Felöntjük vízzel, és fedő alatt 20 percig pároljuk.

5. 

finomliszt 2 evőkanál  víz 0.1 liter  ecet ½ teáskanál

Amikor a káposzta megpuhul sűrítjük vízben elkevert liszttel és tovább főzzük. A főzés után ecetet adunk hozzá.

6. 

Knédlivel tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés