RECEPTEK

Dinsztelt káposzta sertés virslivel

Dinsztelt káposzta sertés virslivel

Finom és a pénztárcát kímélő étel káposztából és sertés virsliből. Köretnek párolt knédlit ajánlunk.

recept,recept fotó,sertésvirsli,fehérkáposzta,Sertéshús,Szlovák receptek

Sertéshús

Szlovák receptek

Főzőcske

Adag

5

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

ecet½teáskanál
fehérkáposzta½darab
fekete bors, őrölt-
finomliszt2evőkanál
hagyma1darab
köménymag, őrölt-
napraforgó olaj-
piros paprika, őrölt2teáskanál
sertésvirsli350gramm
-
víz0.3liter
ételízesítő-

 

Recept

1. 

hagyma 1 darab  napraforgó olaj

Apróra vágott hagymát olajon üvegesre pirítjuk.

2. 

sertésvirsli 350 gramm

Hozzáadunk karikákra szeletelt virslit. Rövid ideig pirítjuk.

3. 

piros paprika, őrölt 2 teáskanál

Hozzáadunk őrölt piros paprikát.

4. 

fehérkáposzta ½ darab  köménymag, őrölt  fekete bors, őrölt  ételízesítő  víz 0.2 liter 

Hozzáadunk vékony csíkokra vágott hagymát, köményt, fűszersót, őrölt fekete borsot, és sózzuk. Felöntjük vízzel, és fedő alatt 20 percig pároljuk.

5. 

finomliszt 2 evőkanál  víz 0.1 liter  ecet ½ teáskanál

Amikor a káposzta megpuhul sűrítjük vízben elkevert liszttel és tovább főzzük. A főzés után ecetet adunk hozzá.

6. 

Knédlivel tálaljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés