Dinsztelt káposzta sertés virslivel

Finom és a pénztárcát kímélő étel káposztából és sertés virsliből. Köretnek párolt knédlit ajánlunk.
recept,recept fotó,sertésvirsli,fehérkáposzta,Sertéshús,Szlovák receptek
Sertéshús
Szlovák receptek
Hozzávalók
Hozzávalók
ecet | ½ 2 | teáskanál kcal | |
fehérkáposzta | ½ ?? | darab kcal | |
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
finomliszt | 2 105 | evőkanál kcal | |
hagyma | 1 ?? | darab kcal | |
köménymag, őrölt | 0 ?? | kcal | |
napraforgó olaj | 0 ?? | kcal | |
piros paprika, őrölt | 2 32 | teáskanál kcal | |
sertésvirsli | 350 998 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
víz | 0.3 0 | liter kcal | |
ételízesítő | 0 ?? | kcal |
Recept



4.
fehérkáposzta ½ darab • köménymag, őrölt • fekete bors, őrölt • ételízesítő • víz 0.2 liter • só
Hozzáadunk vékony csíkokra vágott hagymát, köményt, fűszersót, őrölt fekete borsot, és sózzuk. Felöntjük vízzel, és fedő alatt 20 percig pároljuk.

5.
finomliszt 2 evőkanál • víz 0.1 liter • ecet ½ teáskanál
Amikor a káposzta megpuhul sűrítjük vízben elkevert liszttel és tovább főzzük. A főzés után ecetet adunk hozzá.

6.
Knédlivel tálaljuk.

Jó étvágyat!