RECEPTEK

Káposztás sült tészta

Káposztás sült tészta

A káposzta és tészta találkozásából nemcsak a klasszikus (és egyben nagyon-nagyon finom) káposztás tészta készülhet.

recept,recept fotó,kovászos káposzta,tészta - Fusilli (spirál),habtejszín (30-33%),Tészták

Tészták

Főzőcske

Adag

5

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

kategóriak

Tészták  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt-
habtejszín (30-33%)250gramm
kovászos káposzta1000gramm
napraforgó olaj-
sertésvirsli6darab
tészta - Fusilli (spirál)400gramm
víz0.2liter
ételízesítő-

 

Recept

1. 

kovászos káposzta 1000 gramm  napraforgó olaj

A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, ezután olajjal megcsepegtetjük. A káposztát átmossuk hogy ne legyen annyira savanyú a felét a sütőtálba helyezzük.

2. 

tészta - Fusilli (spirál) 400 gramm  sertésvirsli 6 darab  fekete bors, őrölt  ételízesítő

A káposztára ráöntjük a tésztát, megsózzuk, borsozzuk. A tészta tetejére helyezzük a karikákra felvágott sertésvirslit ( használhatunk bármilyen virslit, én a füstöltet ajánlom).

3. 

A tetejére a maradék káposztát és a maradék tésztát rakjuk.

4. 

víz 0.2 liter  habtejszín (30-33%) 250 gramm

Tejszínnel leöntjük és egy picit vizet öntünk alá és 180°C, 20 percig sütjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit