Pikáns tészta tonhallal

Kiváló pikáns tészta
recept,recept fotó,növényi olajban konzervált tonhal,kemény sajt,tészta - Fusilli (spirál),Tészták
Tészták
kategóriak
Tészták ›Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
fokhagyma | 4 22 | gerezd kcal | |
kemény sajt | 0 ?? | kcal | |
növényi olajban konzervált tonhal | 300 846 | gramm kcal | |
olivaolaj | 2 264 | evőkanál kcal | |
pepperóni konzerv | 3 ?? | darab kcal | |
szardella paszta | 1 13 | teáskanál kcal | |
tészta - Fusilli (spirál) | 400 1452 | gramm kcal |
Recept
1. A pikáns tonhal massza elkészítése
olivaolaj 2 evőkanál • fokhagyma 4 gerezd • pepperóni konzerv 3 darab • növényi olajban konzervált tonhal 300 gramm • szardella paszta 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál
Olajon lágyan megpirítjuk a fokhagymát és a felaprított pepperónit. Hozzáadjuk a konzerv tonhalat az olajjal együtt és fűszerezzük. Ízesítjük szardella pasztával majd levesszük a tűzről.

2. A tészta elkészítése
tészta - Fusilli (spirál) 400 gramm
A tésztát sós vízben főzzük meg. Leszűrjük és visszahelyezzük a lábasba.

3.
A tésztához hozzákeverjük a tonhalas masszát. Melegen tálaljuk ízlés szerint megszórva reszelt sajttal.

Jó étvágyat!