Spárgás spagetti

Egyszerű és finom. Finom és könnyű szezonális étel, egyszerűen elkészíthetjük .
recept,recept fotó,tészta- Spagetti,zöld spárga,Tészták,Vegetáriánus receptek,Szezonális receptek
Tészták
Hozzávalók
Hozzávalók
fokhagyma | 8 44 | gerezd kcal | |
kemény sajt | 60 228 | gramm kcal | |
olivaolaj | 50 440 | milliliter kcal | |
só | 1 0 | csipet kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
tészta- Spagetti | 500 1815 | gramm kcal | |
víz | 0 ?? | kcal | |
zöld spárga | 500 75 | gramm kcal |
Recept
1.
tészta- Spagetti 500 gramm • só ½ teáskanál • víz
A spagettit megfőzzük (az utasítás szerint) sós vízben kb 5 percig.
2.
zöld spárga 500 gramm
A spárgát megmossuk és levágjuk a végeit. A szárát egy centis szeletekre vágjuk.

3.
A spárgát sós vízbe rakjuk és felforraljuk. Amikor forr a végeit is hozzáadjuk és még kb 4 percig főzzük kis lángon.

5.
A megfőtt spárgát leszűrjük és leöblítjük vízzel.

6.
A megfőtt spagettit leszűrjük és leöblítjük hideg vízzel.

7. Tálalás
kemény sajt 60 gramm • só 1 csipet
A spagettit összekeverjük a fokhagymával, megsózzuk és hozzáadjuk a spárgát. Megszórjuk reszelt sajttal.

Jó étvágyat!