RECEPTEK

Tészta füstölt lazaccal

Tészta füstölt lazaccal

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Készítsünk egy finom tésztát, borsó-lime-tejszínes szósszal. Más tészták is megfelelőek, amelyek a felületükön megtartják a szószt - penne, fusilli stb.

recept,recept fotó,Trottole- tészta,habtejszín (30-33%),füstölt lazac,lime héja,zöldcitrom lé,Tészták

Tészták

Főzőcske

Adag

2

Adag tömege

259 g

Adag energiatartalma

752 kcal

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Tészták  

Hozzávalók

Hozzávalók

Parmezán sajt

40

157

gramm

kcal

Trottole- tészta

160

581

gramm

kcal

borsó

100

76

gramm

kcal

fekete bors, őrölt

¼

5

teáskanál

kcal

fokhagyma

3

17

gerezd

kcal

füstölt lazac

50

85

gramm

kcal

habtejszín (30-33%)

100

311

milliliter

kcal

lime héja

1

7

teáskanál

kcal

olivaolaj

2

264

evőkanál

kcal

zöldcitrom lé

1

4

evőkanál

kcal

 

Recept

1. 

Trottole- tészta 160 gramm

A gyártó általi utasítás szerint, sós vízben megfőzzük a tésztát.

A gyártó általi utasítás szerint, sós...

2. 

olivaolaj 2 evőkanál  fokhagyma 3 gerezd

A fokhagyma szeleteket olajon enyhén megpirítjuk.

A fokhagyma szeleteket olajon enyhén...

3. 

habtejszín (30-33%) 100 milliliter  borsó 100 gramm  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál  lime héja 1 teáskanál  zöldcitrom lé 1 evőkanál

Adjuk hozzá a tejszínt, a borsót, a fűszereket, a lime héját és a levét. Főzzük együtt körülbelül 5 percig.

Adjuk hozzá a tejszínt, a borsót, a...

4. 

Parmezán sajt 20 gramm

A szószhoz adjuk hozzá a félig megfőtt tésztát egy kevés sós vízzel, amelyben a tésztát főztük. Adjunk hozzá egy kevés reszelt parmezánt.

A szószhoz adjuk hozzá a félig megfőtt...

5. 

Együtt főzzük, hogy a szósz sűrűsödjön, és óvatosan kevergetve főzzük amíg a tészta megfől.

Együtt főzzük, hogy a szósz sűrűsödjön,...

6. 

füstölt lazac 50 gramm  Parmezán sajt 20 gramm

Minden egyes adaghoz adjunk hozzá egy darab füstölt lazacot és parmezán sajtot.

 Minden egyes adaghoz adjunk hozzá egy darab...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés