Virsli leveles tésztában

Nagyszerű és gyorsan elkészíthető fogás, amely akár vacsorára is kiváló. Zöldségsalátával tálalva az ideális.
recept,recept fotó,leveles tészta,sertésvirsli,Falatkák
Falatkák
kategóriak
Falatkák ›Hozzávalók
Hozzávalók
kemény sajt | 0 ?? | kcal | |
leveles tészta | 500 2000 | gramm kcal | |
sertésvirsli | 18 ?? | darab kcal | |
szezámmag | 0 ?? | kcal | |
tyúk tojás | 0 ?? | kcal |
Recept
1. Tészta elkészítése
leveles tészta 500 gramm
A tésztát két felé osztjuk. Az egyik felét lisztel meghintett gyúrólapon kinyújtjuk, majd 9 egyforma széles csíkra vágjuk.

2. A virsli tésztába csomagolása
sertésvirsli 18 darab
Minden egyes virslit betekerünk egy csík leveles tésztába.

3. Sütés
tyúk tojás • szezámmag • kemény sajt
Az így elkészítette virsliket hideg vízzel átöblített sütőlapra helyezzük, lágyan megszurkáljuk villával. Megkenhetjük felvert tojással és megszórhatjuk sajttal vagy szezám maggal. Előmelegített sütőben 200°C-on 25 percig sütjük.

4. Tálalás
Melegen tálaljuk, köretként zöldségsaláta az ideális öntet nélkül.

Jó étvágyat!