RECEPTEK

Tonhalas csigák leveles tésztából

Tonhalas csigák leveles tésztából

Egyszerű és gyors recept előételek elkészítéséhez tonhallal és olajbogyóval töltött leveles tésztából. Ezt a receptet talán minden vendég váró háziasszony értékelni fogja.

recept,recept fotó,leveles tészta,saját levében konzervált tonhal,zöld olivabogyó,kemény sajt,Falatkák

Falatkák

Főzőcske

Adag

15

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Falatkák  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csemege uborka4darab
kemény sajt150gramm
leveles tészta500gramm
saját levében konzervált tonhal180gramm
zöld olivabogyó200gramm

 

Recept

1. 

leveles tészta 500 gramm

A leveles tésztát lisztezett deszkán téglalappá nyújtjuk.

2. 

saját levében konzervált tonhal 180 gramm  zöld olivabogyó 200 gramm  kemény sajt 150 gramm  csemege uborka 4 darab

A tészta egyik felére tonhaldarabokat törünk össze, amelyből finom kinyomkodással eltávolítottuk az olajat. A tonhalra szeletelt olívadarabokat és karikákra vágott savanyú uborkát rakunk. Megszórjuk reszelt sajttal.

3. 

A tésztát megfogjuk a hosszabbik oldalán, és lassan tekercsbe sodorjuk. A tekercsből kb 1 cm vastag csíkokat vágunk, amiket egy tepsire helyezünk.

4. 

150°C-on kb 20 percig sütjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit