Pangasius gyömbéren kínai tésztával

Egyszerűen elkészíthető halétel mennyei gyömbéres-narancsos ízzel.
recept,recept fotó,gyorsfagyasztott pangasius,tészta- NATURAL kínai tészta,Halak
Halak
kategóriak
Halak ›Hozzávalók
Hozzávalók
gyorsfagyasztott pangasius | 1000 800 | gramm kcal | |
gyömbérgyökér | 40 12 | gramm kcal | |
hagyma | 80 36 | gramm kcal | |
narancs | 0 ?? | kcal | |
olivaolaj | 2 264 | evőkanál kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
tészta- NATURAL kínai tészta | 250 910 | gramm kcal | |
vaj | 10 74 | gramm kcal |
Recept
1. A hal elkészítése
gyorsfagyasztott pangasius 1000 gramm
A mirelit pangasiust kiolvasztjuk, majd folyó víz alatt leöblítjük és megtöröljük száraz papírtörlővel. Felvágjuk kb. 3 cm széles filékre.


3. A hagymaalap
olivaolaj 2 evőkanál • hagyma 80 gramm
Wokban olajon megpirítjuk a felvágott hagymakarikákat.

4.
Hozzáadjuk a pangasiust, a reszelt gyömbért, narancs levét és sót. Fedő alatt pároljuk időnkénti kevergetés mellett 15 percig.

5. Kínai tészta
tészta- NATURAL kínai tészta 250 gramm • vaj 10 gramm
A kínai tésztákat megfőzzük sós vízben, leszűrjük és hozzákeverjük a vajat.

6. Tálalás
Melegen tálaljuk.

Jó étvágyat!