szakacsreceptek.hu

Pangasius gyömbéren kínai tésztával

Pangasius gyömbéren kínai tésztával

    

Egyszerűen elkészíthető halétel mennyei gyömbéres-narancsos ízzel.

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

közepes

 

kategóriak:  Halak  

 

1. A hal elkészítése

gyorsfagyasztott pangasius 1000 gramm

A mirelit pangasiust kiolvasztjuk, majd folyó víz alatt leöblítjük és megtöröljük száraz papírtörlővel. Felvágjuk kb. 3 cm széles filékre.

A hal elkészítése

2. A gyömbér elkészítése

gyömbérgyökér 40 gramm

A friss gyömbért meghámozzuk és lágyra lereszeljük.

A gyömbér elkészítése

3. A hagymaalap

olivaolaj 2 evőkanál  hagyma 80 gramm

Wokban olajon megpirítjuk a felvágott hagymakarikákat.

A hagymaalap

4. 

narancs   1 teáskanál

Hozzáadjuk a pangasiust, a reszelt gyömbért, narancs levét és sót. Fedő alatt pároljuk időnkénti kevergetés mellett 15 percig.

5. Kínai tészta

tészta- NATURAL kínai tészta 250 gramm  vaj 10 gramm

A kínai tésztákat megfőzzük sós vízben, leszűrjük és hozzákeverjük a vajat.

Kínai tészta

6. Tálalás

Melegen tálaljuk.

Tálalás

Jó étvágyat!

gyorsfagyasztott pangasius1000gramm
gyömbérgyökér40gramm
hagyma80gramm
narancs-
olivaolaj2evőkanál
1teáskanál
tészta- NATURAL kínai tészta250gramm
vaj10gramm

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés