RECEPTEK

Pangasius leveles tésztában áfonyával

Pangasius leveles tésztában áfonyával

Nagyon finom, nem hagyományosan elkészített hal.

recept,recept fotó,gyorsfagyasztott pangasius,leveles tészta,szárított áfonya,Halak

Halak

Főzőcske

Adag

9

Az elkészítés ideje

50 min.

Nehézség

közepes

kategóriak

Halak  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

gyorsfagyasztott pangasius700gramm
kemény sajt150gramm
leveles tészta400gramm
szárított áfonya200gramm
-
tyúk tojás2darab

 

Recept

1. 

gyorsfagyasztott pangasius 700 gramm  leveles tészta 400 gramm

Hagyjuk felolvadni a fagyasztott halat - pangasiust. A leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk.

2. 

szárított áfonya 200 gramm  kemény sajt 150 gramm

A leveles tésztát 9 nagyobb négyzetre osztjuk. Mossuk meg és szárítsuk meg a halat. Azt is 9 részre vágjuk. Öblítsük le a szárított áfonyát hideg vízzel, és hagyjuk lecsepegni. A sajtot durvábbra reszeljük.

3. 

Helyezzük a halat a tészta minden négyzetére, enyhén sózzuk, adjunk hozzá áfonyát és sajtot.

4. 

tyúk tojás 2 darab

Kis csomagokat készítünk belőle, melyeket sütőpapírral bélelt tepsire helyezünk. Minden csomagot alaposan bedörzsölünk egy felvert tojással.

5. 

Előmelegített sütőben, közepes fokozaton kb 35 percig sütjük.

6. 

Főételként tálaljuk burgonyasalátával, burgonyapürével, vagy előételként önmagában, köret nélkül.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés