RECEPTEK

Ponty alufóliában

Ponty alufóliában

Lágy halétel, tejföllel és paprikával.

recept,recept fotó,ponty,tejföl (14-18%),Halak

Halak

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

kategóriak

Halak  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

citrom½darab
fekete bors, őrölt-
finomliszt-
piros paprika, őrölt-
ponty-
-
tejföl (14-18%)100milliliter

 

Recept

1. 

ponty    citrom ½ darab  finomliszt  fekete bors, őrölt  piros paprika, őrölt

A pontyot megmossuk és megszárítjuk, patkó alakúra szeleteljük. A patkókat megsózzuk és citrommal megcsepegtetjük. Egy tálban összekeverjük a lisztet, fekete borsot és az őrölt pirospaprikát. Ebbe a masszába szárazon panírozzuk a patkókat.

2. 

tejföl (14-18%) 100 milliliter

A sütőlapot alufóliával béleljük, amelyre ráhelyezzük a patkókat, leöntjük tejföllel. Az alufóliát betekerjük és előmelegített sütőben 20 percig sütjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés