szakacsreceptek.hu
minden receptek > Fő ételek > Főzelékek és mártások

Főzelékek és mártások

 

Gombamártás knédlivel

Gombamártás knédlivel

A knédlivel tálalt gombamártás, kitűnő, gyors és hús nélküli ebéd.Több megtekintése

Sütőtök mártás

Sütőtök mártás

Recept egy lágy és finom sütőtök mártásra. Kiváló köretnek a főtt tojás, főtt krumpli vagy grillezett hal mellé.Több megtekintése

Lencsefőzelék

Lencsefőzelék

Recept egy lencséből készült finom krémes főzelékre, krumplival és tükörtojással.Több megtekintése

Tartármártás tejfölből

Tartármártás tejfölből

Könnyű tartármártás, amely kiváló rántott ételekhez.Több megtekintése

Sárgaborsó főzelék

Sárgaborsó főzelék

A sárgaborsó főzelék főtt füstölt hússal, megszórva pirított hagymával, és finom friss kenyérrel a legfinomabb.Több megtekintése

Kapros tökfőzelék

Kapros tökfőzelék

Klasszikus nyári főzelék. Főtt krumplival, fasírozottal vagy tükörtojással tálaljuk.Több megtekintése

Krumplis - sajtos mártás

Krumplis - sajtos mártás

A meleg mártás kiváló sült vagy grill húsokhoz, vagy halakhoz.Több megtekintése

Lencsés krumplifőzelék

Lencsés krumplifőzelék

Főzelék lencséből és krumpliból.Több megtekintése

Kelkáposzta főzelék burgonyával

Kelkáposzta főzelék burgonyával

Klasszikus recept nagymamáink konyhájából egy kelkáposzta főzelék elkészítésére.Több megtekintése

Paradicsompüréből készült mártás

Paradicsompüréből készült mártás

A mártást tálalhatjuk főtt vagy sült húsokhoz is, illetve húsgolyókhoz. Köretként knédlit vagy főtt burgonyát ajánlunk.Több megtekintése

 

 
 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés