szakacsreceptek.hu

Receptek ételpárolókhoz

 

Gombás-szalonnás knédli

Gombás-szalonnás knédli

Finom és laktató knédli tipikus zsemlemorzsával, amely gombával és szalonnával van kiegészítve.Több megtekintése

Füstölt hús zöldborsófőzelékkel párolóedényben

Füstölt hús zöldborsófőzelékkel párolóedényben

Egyszerűen elkészített ízletes ebéd a finom füstölt hússal.Több megtekintése

Szilvás gombóc zsemlemorzsával

Szilvás gombóc zsemlemorzsával

Hagyományos és egyszerű recept a szilvásgombóc elkészítésére lágy tésztábanTöbb megtekintése

Páránfőtt

Páránfőtt

A finom páránfőtt a gyerekek és az ínyencek kedven csemegéje, amely sok energiát is tartalmaz számukra.Több megtekintése

Túrós gyümölcsös gombócok

Túrós gyümölcsös gombócok

Recept töltött túrós gombócokra, pároló edényben készítve.Több megtekintése

Egyszerű csirkemell brokkolival

Egyszerű csirkemell brokkolival

Gőzölő edényben elkészíthető finom csirkemell.Több megtekintése

Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival

Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival

Recept a pulykahús elkészítésére gőznyomású edényben. Hasábburgonyával tálaljuk.Több megtekintése

Sertés tekercsek ( spanyol madár)

Sertés tekercsek ( spanyol madár)

Nagyon finom spanyol madár sertéshúsból készítve pároló edényben készítveTöbb megtekintése

Ropogós csirke

Ropogós csirke

Így is elkészíthető a csirkehús gőzölő edényben. A csirke ropogós, és mivel az elkészítésének nagy része a gőzölő edényben történik, így szaftos is marad. Körettel vagy csak péksüteménnyel melegen tálaljuk.Több megtekintése

 

 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés