Párolt marhahús főzelékhez
Kedvelt párolt marhahús, amely nagyszerűen illik minden főzelékhez vagy szószhoz.
recept,recept fotó,marhahús nyak, tarja,szárított gomba,paprika,Marhahús
Marhahús
Hozzávalók
Hozzávalók
Kapor mártás recept | - | ||
Kapros burgonyafőzelék recept | - | ||
fekete bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
marhahús nyak, tarja | 400 | gramm | |
napraforgó olaj | 3 | evőkanál | |
paprika | 150 | gramm | |
piros paprika, őrölt | 1 | teáskanál | |
szárított gomba | 15 | gramm | |
só | 1 | teáskanál | |
víz | - | ||
vöröshagyma | 120 | gramm |
Recept
1.
vöröshagyma 120 gramm • napraforgó olaj 3 evőkanál
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.
3.
A húst hozzáadjuk a hagymához, majd keverjük, amíg kicsit meg nem pirul.
4.
só 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál • piros paprika, őrölt 1 teáskanál
Hozzáadjuk a sót és a fűszert.
8.
45 perc eltelte után hozzáadjuk a gombát és a paprikát a húshoz, szükség esetén felöntjük egy kis vízzel, összekeverjük...
9.
...és tovább pároljuk, amíg a hús puha nem lesz (körülbelül 45 perc)
Jó étvágyat!