Párolt marhahús főzelékhez

Kedvelt párolt marhahús, amely nagyszerűen illik minden főzelékhez vagy szószhoz.
recept,recept fotó,marhahús nyak, tarja,szárított gomba,paprika,Marhahús
Marhahús
Hozzávalók
Hozzávalók
Kapor mártás recept | 0 ?? | kcal | |
Kapros burgonyafőzelék recept | 0 ?? | kcal | |
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
marhahús nyak, tarja | 400 720 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 3 405 | evőkanál kcal | |
paprika | 150 24 | gramm kcal | |
piros paprika, őrölt | 1 16 | teáskanál kcal | |
szárított gomba | 15 19 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
víz | 0 ?? | kcal | |
vöröshagyma | 120 48 | gramm kcal |
Recept
1.
vöröshagyma 120 gramm • napraforgó olaj 3 evőkanál
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.


3.
A húst hozzáadjuk a hagymához, majd keverjük, amíg kicsit meg nem pirul.

4.
só 1 teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál • piros paprika, őrölt 1 teáskanál
Hozzáadjuk a sót és a fűszert.




8.
45 perc eltelte után hozzáadjuk a gombát és a paprikát a húshoz, szükség esetén felöntjük egy kis vízzel, összekeverjük...

9.
...és tovább pároljuk, amíg a hús puha nem lesz (körülbelül 45 perc)


Jó étvágyat!