szakacsreceptek.hu

Levesek > Húslevesek

Húslevesek

 
Lencse leves virslivel

Nagyon finom leves tízóraira. Friss péksüteménnyel fogyasztjuk.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával

Nagyon finom csirkehúsleves, zöldséggel és saját kezűleg készített, házi tésztával.

Főzőcske

Jurgason

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

Pikáns káposztaleves

Klasszikus káposztaleves hússal, aszalt szilvával és pikáns kolbásszal, amely egy karakteres ízt varázsol a levesnek.

Főzőcske

Jurgason

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

Borjúleves Új recept

Borjúleves

Kiváló, könnyű gulyásleves lágy borjú húsból.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

1 h. 15 min.

Nehézség

közepes

Mangalica gulyás

Igazi mangalica húsból készült ízletes gulyás. A mangalica hús alacsonyabb koleszterin szint végett, sokkal egészségesebbnek számít, mint a hagyományos disznó sertéshús.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

3 h.

Nehézség

közepes

Bográcsos gulyás bogrács nélkül

Otthon elkészíthető laktató leves.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

2 h. 30 min.

Nehézség

közepes

Egyszerű csirkehúsleves

Egy recept finom házi csirkehúsleveosre zöldséggel.

Főzőcske

Jurgason

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

alacsony

Zöldséges marhahúsleves

Nagyon finom marhahúsleves. Kiválóan felmelegít a hideg őszi napokon.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

1 h. 50 min.

Nehézség

közepes

Csirke ramen

Ízletes japán leves

Főzőcske

Mioo

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

Borscs - orosz céklaleves

A borscs a szláv országokban és Közép-Európában, főképp Ukrajnában, Oroszországban, Bulgáriában népszerű, a legtöbb esetben céklából készült leves. Sok variációja létezik, általában a hozzávalók változtatásából adódóan, de az elkészítés módja, menete, mondhatjuk, ugyanaz.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

nagy

Sertés-gulyásleves

Egyszerű gulyásleves sertéshúsból és krumpliból készítve.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

alacsony

Gyors csirkehúsleves gőzedényben

Ha friss csirkét vásárolunk és feldolgozzuk sokszor van úgy hogy megmaradnak a csirkehátak és a csirkeszárnyak. Ezeket az alapanyagokat jól kihasználhatjuk egy gyors csirkeleves elkészítésére gőzedényben.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

Gulyásleves sertéshúsból sampinyonnal

Tradicionális leves sertéshúsból, amely kiváló főételként is. Friss kenyérrel tálaljuk.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

1 h. 10 min.

Nehézség

alacsony

Awase Dashi

Egy különleges leves recept tengeri Kombu algából és Katsuobushi füstölt tonhal pehelyből.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

Marhahúsleves

A húsleves a hétvégi és az ünnepi ebédek kihagyhatatlan fogása, de bármikor jó, ha van otthon a finom és tápláló ételből.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

2 h. 30 min.

Nehézség

alacsony

Szilveszteri savanyú káposzta leves

A szilveszteri bulihoz nagy adagban készíthető leves. A recept 18-20 adagra elegendő! Nagy, legalább 8 literes lábasban készítsük!

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

közepes

Káposztaleves lencsével

Jó sűrű savanyú káposztaleves, lencsével, hússal és kolbásszal.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

1 h. 20 min.

Nehézség

közepes

Kacsa leves

Gulyás félé szezonális ínyencség, amely laktat és felmelegít a hidegebb őszi napokon.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

közepes

Pacal leves

Csuda finom házi leves.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

Iriko Dashi

A Dashi a japán konyha egyik legfontosabb alapétele. Valójában egy alapléről van szó.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

 
 

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés