szakacsreceptek.hu

Olasz receptek

 
Bolognai spagetti

Egy a sok recept közül egy fincsi bolognai spagettire.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

Zsályás pesto Új recept

Zsályás pesto

Pikáns sűrű szósz isteni illattal. A friss zöldfűszerek tartósításának nagyszerű módja a pestokészítés. A pesto mára szinte gyűjtőfogalommá vált a gasztronómiában - régen túlnőtt már az eredeti genovai alaprecepten. Pesto készülhet szinte bármilyen zöldfűszerből, zöld levélből (medvehagyma, zsálya, reteklevél, petrezselyem, koriander, stb.) - a választás ízlésünkre van bízva

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

Lasagne lágy besamel mártással

Recept egy klasszikus olasz étel elkészítésére külön készített besamel mártással.

Főzőcske

Jurgason

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

közepes

Borsós rizottó

Finom krémes rizottó borsóval

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

Lasagne

Egy egyszerű recept az olasz tradicionális konyha remekművére, amelyet tésztából és sertéshúsból készítünk.

Főzőcske

Norika

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

Fantozzi paradicsomos levese

Paradicsom leves bazsalikommal és parmezán sajttal olasz módra.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

Csirkegombás rizottó

Egy lágy krémes olasz rizottó friss csirkegombával.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

Sajtos-sonkás makaróni

Krémes tészta lágy sajtszószban sonkával.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

közepes

Ossobuco - párolt borjú lábszár

Olasz specialitás Milánóból - erőlevesben párolt borjú lábszár zöldséggel.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

közepes

Vaníliás Panna Cotta

Tradicionális olasz krémes desszert.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

közepes

Csirke rizottó

Könnyű és finom étel, amely mindenkinek ízlik.

Főzőcske

Jurgason

Az elkészítés ideje

45 min.

Nehézség

alacsony

Gnocchi Pecorino sajttal

Burgonyából készült "galuska" Pecorino sajtból és tejszínből készült öntettel. A Gnocchit megvásárolhatjuk boltban is, és néhány perc alatt megfőzzük vízben, vagy házilag elkészítjük a receptünk szerint, amelyet szintén ezen az oldalon megtalálható.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

Marhapörkölt

Lágy pörkölt borjú mócsingból kissé édeskés ízzel. Az egész alapja a húst és a zöldséget picit megsütni, majd együtt puhára megfőzni. Hagyományosan a húst szeletekre vágják és együtt a csonttal sütik meg.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

közepes

Olajbogyós crostini

Olasz falatkák

Főzőcske

Zuzka

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

Besütött lazacos gnocchi

Burgonya "galuska" besütve lazaccal és besamel mártással.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

45 min.

Nehézség

alacsony

Brokkolis fettuccine

Tészta párolt brokkolival és paradicsommal lágy bazsalikomos - petrezselymes szószban.

Főzőcske

Zuzka

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

Hússal töltött Cannelloni

Az olasz konyha különlegessége, melyet egyszerű elkészíteni.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

2 h.

Nehézség

közepes

Mozzarellával és bazsalikommal töltött csirkemell

Nézzék milyen egyszerűen elkészíthető ez a vizuálisan vonzó és gazdag ízvilágú étel mindenki számára elérhető alapanyagokból. Nagy sikert arathat ezzel az étellel egy romantikus vacsoránál, családi ebédnél, de akár egy gyerekzsúrnál is.

Főzőcske

Zuzka

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

Aglio e Olio spagetti

Hagyományos olasz spagetti fokhagymával és olajjal. Fekete borssal, sóval, és chillivel ízesítve.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

10 min.

Nehézség

közepes

Krumpli Gnocchi

Nem az a lényeg, hogy mi a neve, hanem az, hogy mennyire ízlik Önnek!... és nem ijednek meg attól, hogy saját maguk készítsék el. A házilag elkészített a legfinomabb.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés