Nyolc liter minőségi káposztaleves,18 adag az egész nagy család vagy a barátok részére. Friss kenyérrel tálaljuk, esetleg egy kanál tejföllel minden adag tetején.
Egy lábas forró illatos káposztaleves a karácsonyi asztalon közelebb hozza a családot. De ez a finom leves bármikor máskor is elkészíthető az év folyamán.
A karácsonyi káposztaleves legyen egy kicsit ritkább, hiszen még több fogásos vacsora vár ránk. Nem árt ha hagyunk belőle másnapra is, hiszen a jó káposztaleves másnapra még finomabb. :)
Sűrű leves zöldségből és halfiléből készítve. Ajánljuk a leves elkészítéséhez 100 % filét vásárolni amelyek nem tartalmaznak tartósító szereket. A legjobb az a halfilé amely egyenesen feldolgozásra és fagyasztásra került. ...
A borscs a szláv országokban és Közép-Európában, főképp Ukrajnában, Oroszországban, Bulgáriában népszerű, a legtöbb esetben céklából készült leves. Sok variációja létezik, általában a hozzávalók változtatásából ...
Igazi mangalica húsból készült ízletes gulyás. A mangalica hús alacsonyabb koleszterin szint végett, sokkal egészségesebbnek számít, mint a hagyományos disznó sertéshús.
A kacsaszárnyakból általában finom kacsa húslevest szoktunk készíteni, vagy egészben sütjük meg a kacsát a szárnyakkal együtt. Se így se úgy nagyon nem élvezzük ki az ízeit. Ez a recept bemutatja hogyan lehet kacsaszárnyakból ...