RECEPTEK
Egyszerű gulyásleves sertéshúsból és krumpliból készítve.
Nyolc liter minőségi káposztaleves,18 adag az egész nagy család vagy a barátok részére. Friss kenyérrel tálaljuk, esetleg egy kanál tejföllel minden adag tetején.
Finom, enyhén pikáns halleves pangasiusból. Egyszerű és gyors elkészítés.
Egy lábas forró illatos káposztaleves a karácsonyi asztalon közelebb hozza a családot. De ez a finom leves bármikor máskor is elkészíthető az év folyamán.
Egy különleges leves recept tengeri Kombu algából és Katsuobushi füstölt tonhal pehelyből.
Gulyás félé szezonális ínyencség, amely laktat és felmelegít a hidegebb őszi napokon.
Otthon elkészíthető laktató leves.
Ízletes japán leves
A karácsonyi káposztaleves legyen egy kicsit ritkább, hiszen még több fogásos vacsora vár ránk. Nem árt ha hagyunk belőle másnapra is, hiszen a jó káposztaleves másnapra még finomabb. :)
Jó sűrű savanyú káposztaleves, lencsével, hússal és kolbásszal.
Tradicionális leves sertéshúsból, amely kiváló főételként is. Friss kenyérrel tálaljuk.
Lágy és finom pacalleves borjú pacalból a rántás pedig hagyma nélkül készül el.
Sűrű leves zöldségből és halfiléből készítve. Ajánljuk a leves elkészítéséhez 100 % filét vásárolni amelyek nem tartalmaznak tartósító szereket. A legjobb az a halfilé amely egyenesen feldolgozásra és fagyasztásra került. ...
A Dashi a japán konyha egyik legfontosabb alapétele. Valójában egy alapléről van szó.
A borscs a szláv országokban és Közép-Európában, főképp Ukrajnában, Oroszországban, Bulgáriában népszerű, a legtöbb esetben céklából készült leves. Sok variációja létezik, általában a hozzávalók változtatásából ...
Igazi mangalica húsból készült ízletes gulyás. A mangalica hús alacsonyabb koleszterin szint végett, sokkal egészségesebbnek számít, mint a hagyományos disznó sertéshús.
Kiváló, könnyű gulyásleves lágy borjú húsból.
Klasszikus káposztaleves hússal, aszalt szilvával és pikáns kolbásszal, amely egy karakteres ízt varázsol a levesnek.
A kacsaszárnyakból általában finom kacsa húslevest szoktunk készíteni, vagy egészben sütjük meg a kacsát a szárnyakkal együtt. Se így se úgy nagyon nem élvezzük ki az ízeit. Ez a recept bemutatja hogyan lehet kacsaszárnyakból ...
Sűrű halleves sok sok zöldséggel, kedvelt medvehagymával megtoldva

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés