szakacsreceptek.hu

Halászlé pangasiusból

     

Finom, enyhén pikáns halleves pangasiusból. Egyszerű és gyors elkészítés.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
Gyorsfagyasztott pangasius300gramm
Hagyma100gramm
Halleves30gramm
Köménymag, őrölt½teáskanál
Napraforgó olaj50milliliter
Paprika100gramm
Pepperóni konzerv2darab
Piros paprika, őrölt1teáskanál
Répa100gramm
1teáskanál
Víz½liter
Víz700milliliter

1. 

hagyma 100 g  napraforgó olaj 50 ml  répa 100 g  paprika 100 g

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk. Hozzáadunk vastagra reszelt sárgarépát, és apróra vágott paprikát. Fedő alatt 10 percig főzzük.

2. 

halleves 30 g  víz ½ l

Három kocka leveskockát leöntünk forróvízzel, és hagyjuk szétolvadni.

3. 

gyorsfagyasztott pangasius 300 g  pepperóni konzerv 2 db

A pangasiust felszeleteljük, és együtt az apróra vágott pfefferoni paprikával hozzáadjuk a zöldségalaphoz.

4. 

piros paprika, őrölt 1 TK  köménymag, őrölt ½ TK   1 TK  víz 700 ml

A pangasiust megpirítjuk, adunk hozzá piros őrölt paprikát, köményt, sót, összekeverjük majd felöntjük vízzel. 20 percig főzzük.

5. 

A végén hozzáadjuk a halászlé kockát, összekeverjük, és forrásba hozzuk. Friss kenyérrel tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés