Halászlé pangasiusból

Finom, enyhén pikáns halleves pangasiusból. Egyszerű és gyors elkészítés.
recept,recept fotó,gyorsfagyasztott pangasius,piros paprika, őrölt,Húslevesek,A magyar konyha receptjei,Gluténmentes ,Laktózmentes
Húslevesek
A magyar konyha receptjei
Hozzávalók
Hozzávalók
gyorsfagyasztott pangasius | 300 240 | gramm kcal | |
hagyma | 100 44 | gramm kcal | |
halleves | 30 54 | gramm kcal | |
köménymag, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
napraforgó olaj | 50 450 | milliliter kcal | |
paprika | 100 16 | gramm kcal | |
pepperóni konzerv | 2 ?? | darab kcal | |
piros paprika, őrölt | 1 16 | teáskanál kcal | |
répa | 100 45 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
víz | ½ 0 | liter kcal | |
víz | 700 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
hagyma 100 gramm • napraforgó olaj 50 milliliter • répa 100 gramm • paprika 100 gramm
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk. Hozzáadunk vastagra reszelt sárgarépát, és apróra vágott paprikát. Fedő alatt 10 percig főzzük.

2.
halleves 30 gramm • víz ½ liter
Három kocka leveskockát leöntünk forróvízzel, és hagyjuk szétolvadni.

3.
gyorsfagyasztott pangasius 300 gramm • pepperóni konzerv 2 darab
A pangasiust felszeleteljük, és együtt az apróra vágott pfefferoni paprikával hozzáadjuk a zöldségalaphoz.

4.
piros paprika, őrölt 1 teáskanál • köménymag, őrölt ½ teáskanál • só 1 teáskanál • víz 700 milliliter
A pangasiust megpirítjuk, adunk hozzá piros őrölt paprikát, köményt, sót, összekeverjük majd felöntjük vízzel. 20 percig főzzük.

5.
A végén hozzáadjuk a halászlé kockát, összekeverjük, és forrásba hozzuk. Friss kenyérrel tálaljuk.

Jó étvágyat!