szakacsreceptek.hu

Halászlé pangasiusból

     

Finom, enyhén pikáns halleves pangasiusból. Egyszerű és gyors elkészítés.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
gyorsfagyasztott pangasius300gramm
hagyma100gramm
halleves30gramm
köménymag, őrölt½teáskanál
napraforgó olaj50milliliter
paprika100gramm
pepperóni konzerv2darab
piros paprika, őrölt1teáskanál
répa100gramm
1teáskanál
víz½liter
víz700milliliter

1. 

hagyma 100 gramm  napraforgó olaj 50 milliliter  répa 100 gramm  paprika 100 gramm

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk. Hozzáadunk vastagra reszelt sárgarépát, és apróra vágott paprikát. Fedő alatt 10 percig főzzük.

2. 

halleves 30 gramm  víz ½ liter

Három kocka leveskockát leöntünk forróvízzel, és hagyjuk szétolvadni.

3. 

gyorsfagyasztott pangasius 300 gramm  pepperóni konzerv 2 darab

A pangasiust felszeleteljük, és együtt az apróra vágott pfefferoni paprikával hozzáadjuk a zöldségalaphoz.

4. 

piros paprika, őrölt 1 teáskanál  köménymag, őrölt ½ teáskanál   1 teáskanál  víz 700 milliliter

A pangasiust megpirítjuk, adunk hozzá piros őrölt paprikát, köményt, sót, összekeverjük majd felöntjük vízzel. 20 percig főzzük.

5. 

A végén hozzáadjuk a halászlé kockát, összekeverjük, és forrásba hozzuk. Friss kenyérrel tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés