Halászlé pangasiusból
Finom, enyhén pikáns halleves pangasiusból. Egyszerű és gyors elkészítés.
recept,recept fotó,gyorsfagyasztott pangasius,piros paprika, őrölt,Húslevesek,A magyar konyha receptjei,Gluténmentes ,Laktózmentes
Húslevesek
A magyar konyha receptjei
Hozzávalók
Hozzávalók
gyorsfagyasztott pangasius | 300 | gramm | |
hagyma | 100 | gramm | |
halleves | 30 | gramm | |
köménymag, őrölt | ½ | teáskanál | |
napraforgó olaj | 50 | milliliter | |
paprika | 100 | gramm | |
pepperóni konzerv | 2 | darab | |
piros paprika, őrölt | 1 | teáskanál | |
répa | 100 | gramm | |
só | 1 | teáskanál | |
víz | ½ | liter | |
víz | 700 | milliliter |
Recept
1.
hagyma 100 gramm • napraforgó olaj 50 milliliter • répa 100 gramm • paprika 100 gramm
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk. Hozzáadunk vastagra reszelt sárgarépát, és apróra vágott paprikát. Fedő alatt 10 percig főzzük.
2.
halleves 30 gramm • víz ½ liter
Három kocka leveskockát leöntünk forróvízzel, és hagyjuk szétolvadni.
3.
gyorsfagyasztott pangasius 300 gramm • pepperóni konzerv 2 darab
A pangasiust felszeleteljük, és együtt az apróra vágott pfefferoni paprikával hozzáadjuk a zöldségalaphoz.
4.
piros paprika, őrölt 1 teáskanál • köménymag, őrölt ½ teáskanál • só 1 teáskanál • víz 700 milliliter
A pangasiust megpirítjuk, adunk hozzá piros őrölt paprikát, köményt, sót, összekeverjük majd felöntjük vízzel. 20 percig főzzük.
5.
A végén hozzáadjuk a halászlé kockát, összekeverjük, és forrásba hozzuk. Friss kenyérrel tálaljuk.
Jó étvágyat!