Klasszikusan elkészített kacsa, fűszer nélkül. A hús könnyen leválik a csontról, kacsa bőre ropogós és sós. Párolt, fehér vagy vörös káposztával és knédlivel tálaljuk.
Mi is a svíčková? Végeredményben és röviden: ízletes kombinációja az omlós bélszínnek, krémes mártásnak és természetesen a cseh konyha egyik alapkövének számító knédlinek.
Miután, a marhahús levest elfogyasztottuk és felmaradt a főt hús, amit már senki sem fogyaszt el, akkor érdemes belőle elkészíteni egy igazán finom mártást. Tésztához, galuskához, burgonyához vagy knédlihez is igazán finom.
Recept alternatív vegetáriánus pörkölt elkészítéséhez. A laskagomba a természetes vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása, tartalmaz B, D, C, K vitamint, de minőségi fehérjéket is. Párolt knédlivel, tésztával vagy galuskával ...
A füstölt marhanyelv ínycsiklandó ízletes nagyon keresett csemegék közé tartozik, tejszínes tormamártással és házi kelt knédlivel, hidegen pedig ecetes házi tormával, jégsalátával és friss házi ropogós kenyérrel.
A füstölt marhanyelv ínycsiklandó ízletes nagyon keresett csemegék közé tartozik, nagyon ízletes úgy melegen tejszínes tormamártással és házi kelt knédlivel, hidegen pedig ecetes házi tormával, jégsalátával és friss házi ...