Az klasszikus olasz "Spaghetti al pomodoro fresco e basilico", amely minden igazi olasz étterem kínálatában megtalálható. Egyszerű elkészíteni és az íze kitűnő!
A pesto, vagyis “pesto alla genovese“, azaz a genovai pesto a ligúriai konyha egyik jellegzetes étele. Egész Olaszországban elterjedt, főképp spagettit ízesítenek ezzel a jellegzetes, aromás szósszal.
A Specle alapvetően galuska amely megtalálható a német nyelvű nemzetek menüjében "Spätzle" néven. Nem csak nagyon népszerű, mint köret a húshoz mártással, hanem mint fő ételként is, ha sajttal, szalonnával és más ízletes ...
Készítse el ezt a nagyszerű tonhalas tésztát, amelyhez szüksége lesz konzerv tonhalra, friss citromra, kapribogyóra. Varázsoljon egy ínyencfogást, mint ha profi szakács lenne valahol Olaszország szívében. A minőségi alapanyagok ...
Gyors egészséges ebéd és vacsora. Ha betartja az elkészítési eljárást, az eredmény biztosan nem fog csalódást okozni, és még a teljes kiőrlésű termékek legnagyobb ellensége is élvezni fogja :)