Spagetti paradicsomos- hagymás mártással

Egy gyorsan elkészíthető paradicsom mártás pirított hagymával és oreganóval.
recept,recept fotó,hagyma,hámozott paradicsom konzerv,szurokfű (oregánó),Tészták
Tészták
Hozzávalók
Hozzávalók
| Parmezán sajt | 0 ?? | kcal | |
| hagyma | 250 110 | gramm kcal | |
| hámozott paradicsom konzerv | 800 184 | gramm kcal | |
| napraforgó olaj | 3 405 | evőkanál kcal | |
| nádcukor | 2.5 50 | teáskanál kcal | |
| szurokfű (oregánó) | 1 14 | teáskanál kcal | |
| só | 1 0 | teáskanál kcal | |
| tészta- Spagetti | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
hagyma 250 gramm • napraforgó olaj 3 evőkanál
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.

2.
nádcukor 2.5 teáskanál • hámozott paradicsom konzerv 800 gramm • só 1 teáskanál
Hozzáadjuk a cukrot, az apróra vágott paradicsomot együtt a levével és megsózzuk.


4.
...és felforraljuk.

5.
tészta- Spagetti • Parmezán sajt
A spagettit vagy más tészta félét megfőzzük sós vízben, leszűrjük és leöntjük a mártással. Ízlés szerint sajttal megszórhatjuk.

Jó étvágyat!























