Spagetti paradicsomos- hagymás mártással
Egy gyorsan elkészíthető paradicsom mártás pirított hagymával és oreganóval.
recept,recept fotó,hagyma,hámozott paradicsom konzerv,szurokfű (oregánó),Tészták
Tészták
Hozzávalók
Hozzávalók
Parmezán sajt | - | ||
hagyma | 250 | gramm | |
hámozott paradicsom konzerv | 800 | gramm | |
napraforgó olaj | 3 | evőkanál | |
nádcukor | 2.5 | teáskanál | |
szurokfű (oregánó) | 1 | teáskanál | |
só | 1 | teáskanál | |
tészta- Spagetti | - |
Recept
1.
hagyma 250 gramm • napraforgó olaj 3 evőkanál
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.
2.
nádcukor 2.5 teáskanál • hámozott paradicsom konzerv 800 gramm • só 1 teáskanál
Hozzáadjuk a cukrot, az apróra vágott paradicsomot együtt a levével és megsózzuk.
4.
...és felforraljuk.
5.
tészta- Spagetti • Parmezán sajt
A spagettit vagy más tészta félét megfőzzük sós vízben, leszűrjük és leöntjük a mártással. Ízlés szerint sajttal megszórhatjuk.
Jó étvágyat!